1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Bursa-Beşiktaş yaşananlar ve olması gerekenler.

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by skyspy View Post
    kardeş iyi, hoş söylemişinde.. bursaspor'un bursadan başka nerde taraftarı var. bahsettiğin takım beşiktaş bu ülkenin her yerinde binlerce taraftarı var. bu hafta sonuda bana kalırsa bişi olmayacak. beşiktaş taraftarı maça gelseydi o zaman söylenecek bişi zaten yoktu. neyse bence yanlış ve gereksiz olay bunlar..
    Bursaspor-Beşiktaş maçının biletleri saat 10 da çıkıcaktı.Ben sabah 5te ordaydım.Orda Qtahyalı Timsahlar Ankara Gecekondu Eskişehir EsEs ve daha bir çok Beşiktaş antisempatizanı Bursaya destek vermek için ordaydı.Bakın ben her zaman kabul ederim sportif olarak Beşiktaş Bursaspordan daha büyük ama eğer stadımız İnönü gibi olsa vede Finansman dururumumuz bjk kadar iyi olsa texas çarşıyı ezer geçerdi.Ama kimse yanlış anlamasın olsaydı yapsaydıklarla hiçbir şey olamdığını biliyorum şu anda Beşiktaşın üstünlüğünüde kabul ediyorum.Ama bizde ki (taraftarda ki) ruhun onlarda olduğuna inanmıyorum....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    ...
    texas çarşıyı ezer geçerdi.
    ...
    sozun bittigi yer bu laf olsa gerek...sadece guluyorum(bkz: )

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

.Bakın ben her zaman kabul ederim sportif olarak Beşiktaş Bursaspordan daha büyük ama eğer stadımız İnönü gibi olsa vede Finansman dururumumuz bjk kadar iyi olsa texas çarşıyı ezer geçerdi.Ama kimse yanlış anlamasın olsaydı yapsaydıklarla hiçbir şey olamdığını biliyorum şu anda Beşiktaşın üstünlüğünüde kabul ediyorum....
    İşte bu mesajın orjinal hali kimse cümlelerimin içinden cımbızla k-e-l-i-m-e-l-e-r seçip laf salatası yapmasın....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    sozun bittigi yer bu laf olsa gerek...sadece guluyorum(bkz: )
    İşte buda senin kaliteni ortaya çıkarıyor.Şimdi artık bütün Turksportal ailesi olarak sana gülüyoruz.Hatta bak sana hediye smiley...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

İşte buda senin kaliteni ortaya çıkarıyor.Şimdi artık bütün Turksportal ailesi olarak sana gülüyoruz.Hatta bak sana hediye smiley...
    yavaş güll ..iskeleyi hatirladinmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Milleyetin sür manşetine bakın... Tarih: 28.07.2006

Beşiktaş Maçı Sattı mı
    bu haberi yapan lube ayar adli arkadas fenerbahcelidir ve gfb ile baglantisi vardir..bilginize

ayrica haberde gecen sahislar nedense su anda bursasporda...neden acaba

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bursasporda olan kimdir?
    sinan,pancu ve serdar topraktepe(su anda baska takımda ama 2 sene once bursaydı )

hatırlatma:bu haber o gunku yayınlanan milliyet gazetesinin spor ekinde yayınlanmamisti..haftasonu ekiydi galiba ne alakaysa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    hatırlatma:bu haber o gunku yayınlanan milliyet gazetesinin spor ekinde yayınlanmamisti..haftasonu ekiydi galiba ne alakaysa
    Yanlış hatırlatma olmuş, evet spor ekinde değildi ama haftasonu ekinde de değildi. Kaç gün ana sayfadan, manşetten verildi bu tür haberler o dönem milliyette.

Konuda saygıyı koruyalım, konunun açık kalması sizin gösterdiğiniz tutuma bağlıdır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri