1. Bölüm : Menejerlikten Evvel

Macera dolu kariyerime öncelikle futbolculuk yaşamımdan bahsederek başlamak istiyorum. Bu bölümde de ayrıca sizlere benim futbolculukta yaşadığım çeşitli olayları, teşvik primlerini, futbolculuk kariyerimin nede bittiğini, hangi takımlarda oynadığımı, unutamadığım anları kısaca herşeyi anlatmaya çalışacağım. Demiştim ya tıpkı bir öykü diye aynen öyle olacak.

23 Mart 1976 yılında İstanbul'da doğdum. Öğrencilik kariyerim fazla uzun sürmedi. Çünkü ben hep topun peşinde koştum. Küçükyalı Yelkenspor ile başlayan futbolculuk kariyerim gözlemcilerin beni izlemelerinden sonra Çorlusporla devam edip Ankaragücü, Bursaspor ve son olarak da Sakaryaspor'da noktalandı. Hiçbir zaman parlak bir futbolcu olamadım. Fakat bunu teknik direktörlük görevinde başaracağımı düşündüm. Umarım da öyle olur.

Futbolculuk kariyerime dediğim gibi Küçükyalı Yelkenspor'da başladım. Fakat Çorlusporla anlaştığım vakit gerçekten çok şeylerin değiştiğini gördüm. Öncelikle profesyonel bir futbolcu olmuştum. Amatör futbolcuyken yakaladığım o samimiyeti profesyonel bir futbolcu olduktan sonra asla yakalayamadım. Belki de profesyonellikten kaynaklanıyordur. Çorluspor'u ilk sezon Türkiye 1.Lig'e taşımıştık. Fakat ara transferde Ankaragücü'ne transfer oldum.

Ankaragücü'nde teknik direktörle anlaşamadım. Dolayısıyla teknik direktör beni kadro dışı bıraktım. Ben de başkanla olan görüşmelerim sonucunda kulüpten ayrılacağımı kendisine ilettim. Ona olumlu baktı bu isteğime. Ankaragücü'nde sadece 2 ay kalmıştım.

Daha sonra Ankaragücü'nün dost takımı Bursaspor'la el sıkıştım. Belki de en uzun süreyi ve en mutlu olduğum dakikaları burada yaşadım. Gerçi Bursaspor'da iken çok şeyler yaşadım. Teşvik primleri, hakem odalarında dönen pazarlıklar, unutulmaz Fenerbahçe maçı... Herşeyi burada aktaracağım. Bursaspor'da tam 4 sezon geçirdim. Daha sonra yaşanan olaylardan dolayı kulüpten ayrıldım ve Sakaryasporla anlaştım.

Sakaryaspor futbolculuk kariyerimin son zamanları olduğu için burada gayet mutlu ve huzurluydum. Aslında daha da uzun sürebilirdi kariyerim hatta belki de büyük bir takımda bile kendimi gösterebilirdim. Fakat sakatlık belimi büktü ve maalesef futbolculuk kariyerime son verdim.

Futbolculuk kariyerimin bitmesinden sonra öncelikle elimden kalan paranın bir kısmını ayırıp bir kısmıyla da biraz olsun tatil yaptım. O sırada hayatımın kadınıyla tanıştım. Şu anda da mutlu bir yuvam ve evliliğim var. Umarım böyle devam eder. Tatil dönüşü direk Almanya'ya gidip menejerlik kurslarına başvurdum. Kendimi futboldan ayrımak istemiyordum çünkü ben bir futbol aşığı ve futbol adamıydım. TV'lerde yayınlanan saçma sapan spor programları yerine gider diplomamı alır iyi bir teknik direktör olurdum. Aklımda hep bu vardı. Ve bunu da becerdim.

2. Bölüm : Bursaspor'da Yaşananlar...
ÇOK YAKINDA!!!!