Quote Originally Posted by gezenti View Post
Bence gerekli kontroller çğnkü can herşeyden önemlidir.Birde bjklileri anlıyamıyorum maça gelimiyoruz diye tepki gösteriyorlar.Bir şey sorucam bjk-brs maçında bursa taraftarı inönüye gitmedi( gittide alınmadı) o zaman niye demediler olur mu canım futbol kardeşliktir gelsinler.Peki şimdi niye Bursaya gelmek istiyorlar????

Bursaspor ile Besiktas yöneticileri bir anlasma yapmisti.Ne bursa taraftarlari inönüye gelecek,ne bjk taraftarlari Bursa´ya gidecek diye.Ama bursa taraftarlari bu anlasmayi bozdu ve Ankaragücü-Bjk macina gitmislerdi konvoylarla.Ve o macta neler oldugunu hepimiz gördük.Sanki savas vardi.Bunun nedeni Bursaspor taraftarlariydi.Besiktas taraftarlari da bursaspor bu anlasmayi bozdu diye anlasma ortadan kalkti diye Bursa´ya gitmek istiyorlar.Giderler de isteseler.Bisey de olmaz.Hadi adam öldürülsün,bakalim ne oluyor.Gecen sene Diyarbakirspor-Konya macini hatirlayin.Bakin ben diyarbakirliyim ama o macta taraftarlara lanet ettim.Böyle taraftar,böyle yöneticiler olmaz olsun dedim.Diyarbakirspor´u karaliyorlardi.Bu durum Bursaspor´un basina da gelir.Eger Bursaspor bu maci kazanmak istiyorsa taraftarlari mac boyunca bjkli futbolculara satasmasin,futbolcular yüreklerini maca koyup oynasin ve Bursaspor Besiktas´i yensin.Inanin ki en iyi rövans böyle alinir Bursaspor eger yok illa kavga cikartacaksa onlari cok zor günler bekler.Galatasaray maci seyircisiz olur,futbolcular cezalandirilir vs.Taraftarlar okadar baski altina sokarki futbolculari orada cok büyük kavgalar cikar.Ama dilegimiz böyle kavgasiz,zevkli bir futbol maci izlemek.Insallah ta izleriz