çok merak ediyoruz hangi takım saat 22:30 oldu yaw..
çok merak ediyoruz hangi takım saat 22:30 oldu yaw..
Çağrı Abi biraz hızlıHangi takımı aldığını merak ediyorum
![]()
ewet çağrı abi büyük merakla bekliyorum
4.Bölüm : Telefon Konuşması ve İlk Takımım
Telefon'un öbür ucunda Kayserispor Başkanı Sedat Peker vardı. Bana Ertuğrul Sağlam'ın bu aralar teknik direktörlük görevini tam yürütemediğini ve beni teknik direktör olarak kendi takımında görmek istediğini söyledi. Ben ise kibar bir şekilde teklifini reddettim. Çünkü Kayserispor Süper Lig'deydi. Ben daha düşük bir ligden takım çalıştırıp onu zirveye taşımak istiyordum. Daha sonra da Süper Lig'de ya üç büyüklerden bir kulüp ya da Avrupa olmalıydı.
Boş kaldığım zamanlarda hep araştırmalar yaptım. Kendimi daha da geliştirdim. Bir ekibim olmadığı için çoğu maçı kendim izledim. Hatta çeşitli transfer spekülasyonları bile çıktı televizyonlarda. Maçı izlemeye geldi kesin takımın basına geçecek dediler. Ama tabii hepsi her zamanki gibi medyanın uydurmasıydı.
Bir gün Suadiye'deki evimde oturuyorum. (Gerçek hayatta da evim Suadiye'dedir)Kapı çaldı. Açtım baktım kapıda Maltepespor Başkan Ahmet Ramazan var. İçeri buyur ettim. Benimle özel olarak kouşmak istediğini söyledi. Eğer bir başkan benim gibi daha yeni bir menejerin evine kadar geliyorsa görüşlerine ve fikirlerine gerçekten saygı duymak gerekir diye düşündüm. Aynen şunları söyledi :
A.R. : Çağrı, buraya sana felsefe yapmaya gelmedim. Direk konuya gireceğim. Seni yeni sezonda takımın başında görmek istiyorum. Yenir menejer olduğunu biliyorum. Fakat sonuçta biz de kendini bilen bir 2. Lig B Kategorisi takımıyız. Bize senin gibi bir teknik direktör bir menejer lazım diye düşünüyorum sen ne dersin ?
Bana bunu sorduğu an parayı bile düşünmeden hemen kabul ettim. Çünkü ben şuanda ilk amacıma ulaşmıştım. Düşük bir takım çalıştırmak istiyordum. Çünkü onu yükseklere çıkartmak adını duyurmak istiyordum. Umarım bu Maltepesporla olurdu.
Başkanın teklifini hemen kabul ettim ve yarın basın toplantısı için sözleştik.
5.Bölüm : Basından Yorumlar, İlk Antrenman ve Sezon...
ÇOK YAKINDA!!!
maltepespor ii takım seçmişin abi tebrikler bu arada kayserisporun başkanı sedat peker değil recep mamur![]()
hayırlı olsun çağrı abi
MaltepesporBaşarılar..
(/s)
takim aciklandi
Cagri Zorkol Maltepesporda
Maltepespor iy takım ne diyebilirim ki![]()
.
MALTEPESPOR HAKKINDA KISA BİLGİ
Maltepespor asında iyi bir takım. Fakat kadro yetersizliği yaşıyor. Ayrıca personel kadrosu da o kadar iyi değil. Örneğin takıma ilk gittiğim zaman takımın baş antrenörü bile yoktu. Baş antrenör arayışlarımdan sona bana en çok uyan baş antrenörle anlaştım. Ayrıca takımda bir de sağ açık eksikti. Maltepespor bana 14.000YTL transfer bütçesi ayırmıştı. Aslında bununla 2.Lig B Kategorisi için iyi transferler yapabilirdim. Ama bu sene sadece gerekli yerlere gerekli transferler yapıcam. Seneye 2. Lig A Kategorisi'ne çıkarsak işte o zaman gerçek transferleri yapmaya başlayacağım. Öncelikle sizlere kadromu ve personel listemi yolluyorum. Fakat bu personel listesi ilk hali değildir. Sadece baş antrenör eklenmiştir. İşte takım ve personel listesi :
![]()
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanırım bugün bu kadarlık yeter..Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Yarın görüşmek üzere...
Cagri kardes sana bir oyuncu onerecem beles cunku sanirim versiyonunda 7.02 murat doymus bence al
serkan gedik alabilirsin belki beleş takımını bilmiyorum valla ama fener'e almıştım
peter cavit akmanıda unutma abi
bide skinin ne abi adı çok güzelmiş
Gerçekten harika gidiyor.
Mehmet Ali Yeral var yaa!...
Şu anda Kartalspor ile TSL'de Tottenham peşinde adamın ama göndermiyorum
Başkan gelen teklifleri kabul edecek diye korkuyorum da bir yandan.
Maltepespor da iyi takım ayrıca. Ama een büyük Kartal'ın rakibidir![]()
guzel gidio
Maltepespor.Hayırlı uğurlu olsun.Hadi bakalım başarıları bekliyoruz...
abi inşallah çıkarsın lig a ya ve umarım başarılı olursun
I'm back...
çok güzel gidiyo...
Hayırlısı olsun hiçbirimizin aklına Maltepe gelmemişti
Umarım başarılı bir kariyer olur.
Hayirli olsun Cagri Abi dilegimiz Maltepesporu sirasi ile Lig A,Super Lige cikarman.
Maltepespor hayırlı olsun Çağrı abi.Bak Serkan Gedik'in kontratı bitiyor süper golcü al onu.
hızır ayazı biliyorum maltepede fena golcü değil 2. lig için... başarılar![]()
Çağrı bu skin'in adı ne acaba çok güzel duruyor da...
yok sleek fm skine benziyor fakat onun bir baska versiyonu galiba.Cagri gelince kendisi soyler insallah ben de cok begendim. Bu arada bu konu sabitlenmesin . Cunku sabitlenince Cagri nin kariyerlerinde hep bir problem oluyor ve devam edemiyor.Biraz ugur yapalim![]()
çok iyi gidiyo devamını bekliyorum