Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Üst üste en cok kaç şampiyonlar ligi kupasını kazandınız

fenerle kupaya ambargo koyana helal olsun chelsea yada başka avrupa takımıyla olmak kolay hem para var hemde oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

""""0"""" yani <<sıfır>>.

Şikesiz 4 sene üst üste alman imkansız..

Hadi 1 kere desen, tesadüf diyeceğim ama..

Sevgiler..

.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BarceLona iLe 5 kez ama.Türk takımLarı iLe sadece beşiktaş`La aLdım o da üst üst`e değiL tabiki.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

atletico madrid ile 2. sezonumda aldim 3. sezonda yari final ilk macda real madridi evimde 3-0 yendim rovansda 4-0 yenilip elendim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

werder bremenle 2013 te oyunu oynayacaksaniz adam gibi oynayin insan oyunda bile kendini kandiracak kadar salak olmamali adamlarin ozelliklerini ucurarak diger takimlardan butun futbolculari toplayarak sampiyon oluyonda ne oluyor gercek zevk kontrati yeni imzalamis 34 yasindaki futbolcunu takimdan gonderemeyisinden sonra yasadigin sinir harbi yoksa hileyle kazanilmis sampiyonlar ligi kupasina köpekler çüvdürsün

Nesil
    2006
    Yer
    Balikesir

2 yada 3 tam hatırlamıorum

8. Default

fenerle 6 kez üst üste + türkiye ligi şampiyonluğu şampiyon kulüpler kupası + super cup + türkiye super cup +fortis türkiye kupası

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe ile tam 7 kez.Yanlış duymadınız,şike ve hile yok.2011 ve 2020 yılları arasında almıştım
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Fenerbahçe ile tam 7 kez.Yanlış duymadınız,şike ve hile yok.2011 ve 2020 yılları arasında almıştım
    valla bravo umut ne diyelim 7 kez de ayıp be kardeşim diğer takımlarada
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Inonu StadI KapaLI Alt...

Vallahi PSV[m] ile 2 defa aldim ama ust uste degil..Arada Alamadigim senemde ceyrek finalde Milan a elendim...Ayrica O 5-6-7 defa art arda alan arkdaslarada helal olsun diyorum... (Tabi Hilesiz Olanlara)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Siftahı yeni yaptık bakalım kaç olacak.

bende Valencia ile 1 kere aldım 2011/12 senesinde bayern munich ile karşılaştım 2001 yılının öcünü almış oldum..

Onceki oyunlarda hep sike yapardim ve sampiyonlar ligini alirdim. Bu oyunda sikesiz en iyi geldigim nokta uefada yari final. tabi bir de karabuk ve canakkale ile oynmanin etkisi buyuk ama yari finale fenerle ciktim birde samsunsporla ceyrek finale cikmistim okadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Bence GS de şikeyle 4 sene üstüste şampiyonluğa oynamak yerine bunu büyük takımlarla şikesiz bir şekilde deneseydin hem daha çok zevk alırdın hem de tartışmasız başarı derdik...ama bu durumda başarılı görülebilecek pek bir şey yok...Şikesiz kupalar dileğiyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

00000000000000

Hiç alamadım.

17. Default

bn chelsea yle 6 sene üst üste aldım sonra sıkıldım.Atletico yu açtım onlada 2 sene üst üste aldım 3. ye az kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    Varna-Bulgaristan

suan da aralik 2011 yilindayim bu yila kadar olan butun sampiyonlar ligi kupasini kaldirdim bu arda ajaxla oynuyorum

Chelsea ile 2 defa üst üste aldım, ama sonra tüm kupaları alınca sıkıldım. BJK ile en fazla 1. round'a kadar gelebildim. Şimdi Werder Bremen ile oynuyorum, yarı finalde Liverpool beni eledi ve kupayı aldı,3. sezonum

inter le 2 kere ust uste almistim

şikesiz galatasarayla 6 kez sezonda alınabilinecek tüm kupalar hall of flame deyim avrupa sıralamasında da birinciyim zor değil 4-4-2 diomond kullanıyorum scoutlarım sürekli dünyayı geziyor altyapıda afrikalı gençler çıkıyor bi acayip oldu

aslında bu konunun baslıgına bır de hıle yapmadan cümlesini ekleseydin bu konuya pek mesaj gelmezdi kanımca

chelsea yla iki sene ard arda aldım sonra fener e gectim 2 sene ard arda da onunla aldım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    chelsea yla iki sene ard arda aldım sonra fener e gectim 2 sene ard arda da onunla aldım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Daha yeni ilk kupamı aldım. UEFA Kupası...

takım oturduktan sonra ç.rize ile bile (şikesiz) almak mümkün (yarı finalde elendim takımın yarısı sakattı)

Ben hiç üstüste kazanamadım ama üst üste kazanırsam oyundan soğurum heralde.

bi tanıdığım 11 sene oldu fenerle

ben aldim sikesiz walla takimim baya bi ust dze olmustu istedigim oyuncu gelordu ilk sene uefa 2.senedenn itibarenn sampiyonlar ligini aldim super kupa falan daha sonra ne olduysa takimim transfer butcem 500 milyin dolardi o kadar borca girdim yaa sonra kapattimm

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

sevilla ile 2 sene üst üste kazandım....chevanton ikisindede gol kralı oldu.....

3 sene Inter FC ile kazanmıştım..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri