fenerle kupaya ambargo koyana helal olsun chelsea yada başka avrupa takımıyla olmak kolay hem para var hemde oyuncu
fenerle kupaya ambargo koyana helal olsun chelsea yada başka avrupa takımıyla olmak kolay hem para var hemde oyuncu
""""0"""" yani <<sıfır>>.
Şikesiz 4 sene üst üste alman imkansız..
Hadi 1 kere desen, tesadüf diyeceğim ama..
Sevgiler..
.
BarceLona iLe 5 kez ama.Türk takımLarı iLe sadece beşiktaş`La aLdım o da üst üst`e değiL tabiki.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
atletico madrid ile 2. sezonumda aldim 3. sezonda yari final ilk macda real madridi evimde 3-0 yendim rovansda 4-0 yenilip elendim
werder bremenle 2013 te oyunu oynayacaksaniz adam gibi oynayin insan oyunda bile kendini kandiracak kadar salak olmamali adamlarin ozelliklerini ucurarak diger takimlardan butun futbolculari toplayarak sampiyon oluyonda ne oluyor gercek zevk kontrati yeni imzalamis 34 yasindaki futbolcunu takimdan gonderemeyisinden sonra yasadigin sinir harbi yoksa hileyle kazanilmis sampiyonlar ligi kupasina köpekler çüvdürsün
2 yada 3 tam hatırlamıorum
fenerle 6 kez üst üste + türkiye ligi şampiyonluğu şampiyon kulüpler kupası + super cup + türkiye super cup +fortis türkiye kupası
Fenerbahçe ile tam 7 kez.Yanlış duymadınız,şike ve hile yok.2011 ve 2020 yılları arasında almıştım![]()
(/s)
Vallahi PSV[m] ile 2 defa aldim ama ust uste degil..Arada Alamadigim senemde ceyrek finalde Milan a elendim...Ayrica O 5-6-7 defa art arda alan arkdaslarada helal olsun diyorum... (Tabi Hilesiz Olanlara)
Siftahı yeni yaptık bakalım kaç olacak.![]()
bende Valencia ile 1 kere aldım 2011/12 senesinde bayern munich ile karşılaştım 2001 yılının öcünü almış oldum..![]()
Onceki oyunlarda hep sike yapardim ve sampiyonlar ligini alirdim. Bu oyunda sikesiz en iyi geldigim nokta uefada yari final. tabi bir de karabuk ve canakkale ile oynmanin etkisi buyuk ama yari finale fenerle ciktim birde samsunsporla ceyrek finale cikmistim okadar.
Bence GS de şikeyle 4 sene üstüste şampiyonluğa oynamak yerine bunu büyük takımlarla şikesiz bir şekilde deneseydin hem daha çok zevk alırdın hem de tartışmasız başarı derdik...ama bu durumda başarılı görülebilecek pek bir şey yok...Şikesiz kupalar dileğiyle...
00000000000000
Hiç alamadım.
bn chelsea yle 6 sene üst üste aldım sonra sıkıldım.Atletico yu açtım onlada 2 sene üst üste aldım 3. ye az kaldı![]()
suan da aralik 2011 yilindayim bu yila kadar olan butun sampiyonlar ligi kupasini kaldirdim bu arda ajaxla oynuyorum
Chelsea ile 2 defa üst üste aldım, ama sonra tüm kupaları alınca sıkıldım. BJK ile en fazla 1. round'a kadar gelebildim. Şimdi Werder Bremen ile oynuyorum, yarı finalde Liverpool beni eledi ve kupayı aldı,3. sezonum![]()
inter le 2 kere ust uste almistim
şikesiz galatasarayla 6 kez sezonda alınabilinecek tüm kupalar hall of flame deyim avrupa sıralamasında da birinciyim zor değil 4-4-2 diomond kullanıyorum scoutlarım sürekli dünyayı geziyor altyapıda afrikalı gençler çıkıyor bi acayip oldu
aslında bu konunun baslıgına bır de hıle yapmadan cümlesini ekleseydin bu konuya pek mesaj gelmezdi kanımca![]()
chelsea yla iki sene ard arda aldım sonra fener e gectim 2 sene ard arda da onunla aldım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
chelsea yla iki sene ard arda aldım sonra fener e gectim 2 sene ard arda da onunla aldım
Daha yeni ilk kupamı aldım. UEFA Kupası...
takım oturduktan sonra ç.rize ile bile (şikesiz) almak mümkün (yarı finalde elendim takımın yarısı sakattı)
Ben hiç üstüste kazanamadım ama üst üste kazanırsam oyundan soğurum heralde.
bi tanıdığım 11 sene oldu fenerle
ben aldim sikesiz walla takimim baya bi ust dze olmustu istedigim oyuncu gelordu ilk sene uefa 2.senedenn itibarenn sampiyonlar ligini aldim super kupa falan daha sonra ne olduysa takimim transfer butcem 500 milyin dolardi o kadar borca girdim yaa sonra kapattimm
sevilla ile 2 sene üst üste kazandım....chevanton ikisindede gol kralı oldu.....
3 sene Inter FC ile kazanmıştım..