abi bu maçlardan bir galibiyet kötü olmuş
abi bu maçlardan bir galibiyet kötü olmuş
Murat çok puan kaybetmişsin yahu...
Arkadaşlar yapacak bişeyim yok
Yalanla işim olmaz nasıl bitiyorsa ekliyorum.Ama görüldüğü gibi deplasmanlarda galip gelmek neredeyse imkansız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galibiyeti son anda kurtarmışsın kardeş.. Bu arada verdiğin puan kayıpları ile Muğlaspor arayı epeyce açmış..![]()
7 puan birşey değil ya hadi Murat..
muglaspor u yakalaman zor ama 2. olabilirsin ancak arkandakiyle fark 2;D
yine iyi abi sana güveniyoruz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gebzeyle puanlar eşitlendi![]()
Dayan kardeşim dayan.. Puan almak gerçekten çok zor ama zevki orada işte.. Her zaman başarılı olacaksın diye bir kaide yok, başarısız olup nasıl başarılı olursun diye yollar aranmalıdır..
Hayydaa gitmiş bırakmış Giresunsporunmu ama neyseki Bulancakspor'u almış oda bizim takımımız belki 1-2 sene sonra Tirebolu falanda gelir onuda çıkartırsın![]()
Saolasın Coşkun bu 3 galibiyeti de sana armağan ediyorum
Bu arada yinede 2-1
Tebrikler Murat. Güzel galibiyetler almışsın, valla Lig B'de skor önemli değil 3 puana bakıyor herşey..![]()
2-1 diye gidiyor ama güzel gidiyorİlk önce Lig A'ya daha sonra da TSL'ye çıkacaksın inşallah
![]()
(/s)
Son maçımdı gruplardaki.
Beraberlik benim istediğim sonuçtu en kötü ihtimalle.Çok da zorlanmadık...
Play-Off'dayız.
Yeni grubum
Burada ilk 2 direkt LİG A'ya,3-4-5-6 ise diğer grupların olacak 1.leri ile play-off maçları oynayacak.
Yaani hedef en kötü ihtimalle ilk 6
İlk 6'nın içerisinde hayli hayli yer alırsın.Ama yapacağın transferlere bağlı![]()
(/s)
Bu gecelik bu kadar devamı yarın![]()
kesinlikle ilk 6 senin sana güveniyoruz![]()
İnşallah arkadaşlar güveninizi boşa çıkarmayacağım.
Ancak Giresun'da 2.lig de iken transfer yapabiliordum.Bulancak'a onlar da gelmiyor
Para sıkıntısındaki Gİresunspor'dan oyuncularıma teklif ediorm kabul ediyorlar ama sözleşmeye geldiği zaman sıra tıkanıyoruz...
Bekliyoruz Murat abi.
ilk 6 kesin girersin
basarilar yeni takiminla
4 puan fena değil Murat hadi başar.
Başarılar.. Güzel başlamışsın, umarım sonuda güzel gelir.
burdan şanlıurfa'ya destek![]()
Giresunspor'u da takip ediyoruz
![]()
Namağlup tek takım.
Lider çıkacaksın bence buradan lider.![]()