benim bildiğim evet ama bende dostum 4 sezon sonunda izmirspor'a aldım nuri şahin'i ön libero oynatıyom.Verimde alıyom.
benim bildiğim evet ama bende dostum 4 sezon sonunda izmirspor'a aldım nuri şahin'i ön libero oynatıyom.Verimde alıyom.
MC'ler çok iyi ön libero oynuyolar.Bir de AMC'de görelim![]()
(/s)
Tebrikler Emre abi. Süpersin gerçekten.
Trabzonspor'u yendik ve Nuri ilk kez oynadı bu maçta AMC olarak fena değildi ancak tabii alışması lazım.Antrenman programında AMC çalışıyor kabiliyetli zaten.
![]()
Yürü be emre kim tutar seniGökhan zan`dan 20 goL bekLiyorum en az
Bütün kupaLarıda siLmiş süpürmüşsün.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sağol abi naparsın alıyoruz işte kupaları sırada Avrupa Süper Kupası var onuda ilk defa alacağız inşallah.
Bende abi bekliyorum 19 golden az atarsa bilmem...![]()
transferler süper emre abi senden dünya kupası bekliyorum![]()
I'm back...
Transferler güzel.Hele Gökhan Zan.Tigana'yı kovmadılar mı hala?
(/s)
abi tüm kupaları kapmışın tebrik ederim
İnşallah abi ama daha siftah yapamadı tabi alışma süreci kolay değil.
Onuda alacağım Mustafa bir gün.
Kovsalardı eminim burada olmazdım ve konunun başlığı değişirdi Umut.
Sakarya beraberliği üzdü bizi ama Martinez iyi kaleci cidden.
Süper kupa Finali CSKA ile bakalım ne olacak![]()
Abi resim çıkmamış..
(/s)
Süper kupayıda bekliyoruz Emre abi.
Oooo ooo Fenerbahçeem oleySüper kupa bizim beyler.İşi şansa bırakmadık diye bir basın toplantısı yaptı Ferguson.Haberiniz yok mu?
![]()
(/s)
Süper kupa öncesinde Şampiyonlar Ligi grupları belli oldu buyursunlar.
Kolay bir grup oldu bence.Lyon'u biliyorsunuz neler yaptım.Yunanlılar var ki 6 puan alacağım inşallah Udinese'de biraz zorlar işte.
![]()
Bence en kolay grup.Lyon tamam Olimpiyakos'ta öyle.Udinese en kolayları.Ama bekleyip göreceğiz![]()
(/s)
Süper Kupa maçı öncesi Aleks Ferguson takıma bir yıldız oyuncu daha katmayı düşündüklerini belirtti.Ayrıca şampiyonlar ligi grubunuda değerlendiren Aleks Ferguson iddaalı konuşarak ikinci turdaki rakibimiz kim olacak merak ediyorum dedi.![]()
Basın toplantısında iddaalı konuşmuşsun Emre abiBence dünya çapında bir yıldız al.Bütçen yetiyorsa tabi.Deco derim ben
![]()
(/s)
Yabancı kontenjanımız dolu olduğu için bunun bir Türk olacağı şüphesiz üstelik takıma gelmesi için birçok nedeni var elemanın.Aslında gerek varmı bilmiyorum ama bu adamı takımda görmek istiyorum.
Aurelio yada Appiah ikilisinden biri yolcu olabilir bu arada...
süper kupada senin cl yine senin oh sen bu işi biliyorsun![]()
SÜPER KUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE
Zorlanmamıza rağmen işi 1. dakikada bitirdik.Ama Gökhan'ın kırmızı kartı kötü oldu 2 maç ceza alırsa grup maçlarının 2sinde olmayacak.
![]()
İşte bu...Süper Kupa bizim![]()
(/s)
Helal olsun.. Bir sezonda 4 kupa. Harika..
Fenerbahçe Konyaspor'a patladı.Bu maçta genç oyuncu Mehmet'in gol atması sevindirici.Ayrıca Sammuel diye bir genç oyuncuyu deniyorum müthiş oynadı AMC'de Nuri'de DMC oynadı oda süperdi.Sammuel'i almak istiyorum ama kontenjan
Ve konyaspor maçı sonrasında bir transfer bombası daha patladı Türkiye'de.Fenerbahçe 4m$ peşin olmak üzere 10m$'a Hamit Altıntop'u renklerine kattı.Bu transferde Halil'in rolünün büyük olduğu bildirildi.
![]()
helal olsun abi cl grubunda kolaymış çıkarsın
edit:hamitte gelmiş baya güzel kadron oldu![]()
Abi Sammuel'i 1 hafta deniyorsan imza attır.Kabul eder.Ben hep öyle yapıyorum..
(/s)
6 yabancım vardı denemede Sammuel diye genç bir oyuncu vardı adamla anlaşma imzalayım dedim imzaladım ve kabul edildi ve Fenerbahçe kadrosuna genç bir oyuncu daha katılmış oldu.Yabancı sayısı 7 ye yükseldi.
İşte yeni transfer Sammuel...
Nuri DMC oynamaya başlayacak artık Sammuel'i de oynatmayı düşünüyorum ilk onbirde.Appiah yada Aurelio biri yolcu ama bakalım...![]()
SammueL süper bir adam emre.Bu arada gökhan zan 1 oLmuş biLe![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Evet abi baya iyi bir oyuncu sammuel.Gökhan 1 oldu evet ama kırmızı kartta gördü oda 1 oldu.![]()