Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Bir Takımın Başarı Öyküsü (Küçükköyspor)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ümit Aydın hemen hemen her alt ligdeki takıma geliyor.Lig B içinde yeterli bir defans olarak düşünüyorum.

Ben ilk senede Cem Karaca'yı da almıştım bilmem gelirmi.Biraz yaşlı ama çok iyi bir sol kanat oldukça da gol attı.

Forvete ise Cenk İşler ve Ahmet Dursun'u alabilirsen al diyorum

Sözleşmesi bitenlere yönelmen şart zaten.Birde tek bir önerim var Oyuncularla uzun dönem anlaşma yapma

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

oftaşdan oyunculara bak derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Çok iyi gidiyorsun eray başarılar

Tamam arkadaşlar sağolun dediğiniz futbolcuları araştırıp yeni sezon transferlerini, bilgileri buraya ayrıntılı bir biçimde yazacağım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Galatasaray'ın altyapıda Halil İbrahim Yüksel var DL oynuyor ilk sezon Giresunspor'da kiralık ve sezon sonu sözleşmesi bitiyor düzenli oynarsa 1-2 sezonda Süper Lig kalitesine geliyor sözleşmesi sezon sonu bitiyor kaçırma...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kemal yıldırımı al abi oftasdan ben erciyese aldım çok güzel gelişti aldığımdan bu yana

Evet transfer sezonu açıldı, bedavadan eksik bölgelerime takviye yaptım. Ayrıca daha kontratı bitmeyen futbolcular var. Onları bekliyorum.

Takımdan Sener Gür, Ömer Türlü ve geçen sene aldığım İsmail Büz gitti. Transferlere devam edeceğim. Eksik buldum birkaç bölge daha var.

TRT Spor: 2.Lig B kategorisindeki takımların teknik adamlarını buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün yanımızda geçen sene takımın başına geçip kendisinden beklenmeyen bir başarı gösteren Küçükköyspor takımının teknik direktörü Eray Dengiz var. Eray bey öncelikle hoş geldiniz, bu takıma gelirken neler düşündünüz, hedefleriniz nelerdi?

Eray Dengiz: Hoşbulduk. Öncelikle programınızda 2.Lig'deki takımlara yer verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Küçükköyspor'a gelme amacım aslında başarısız bir takımı başarılı bir takım yapmaktır.. Amacım varolan düzeni bozup yerine küçük takımlarında aslında ne kadar başarılı olabileceklerini göstermektir. Bunu zamanla yapacağıma inanıyorum.

TRT Spor: Peki Eray bey, bu sene takım olarak nereyi amaçlıyorsunuz?

Eray Dengiz: Özellikle bu sene playoff'lara kalıp oradan Lig A yolunu tutmak istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz.

TRT Spor: Takımdan transfer beklenmiyordu fakat siz olağanüstü bir hareket göstererek takıma Süper Lig tecrübesi bulunan futbolcularla birlikte genç futbolcuları takımınıza takviye ettiniz. Bu konuda neler diyeceksiniz?

Eray Dengiz: Takımda öncelik tecrübelerindir. Bu tecrübeli arkadaşlarla birlikte genç futbolcuları oturttuğunuzda karşınıza bir takım çıkar. Biz bunu başaracağız ve sizlere seyir zevki güzel bir futbol izlettireceğiz. Bunun için hala transfer görüşmelerimiz sürüyor. Kısıt bütçeyle çok iyi transferler yaptığımıza inanıyoruz.

TRT Spor: Eray bey sizlere Lig B yolunda başarılar diliyorum. Bu güzel sohbet için sizlere çok teşekkür ediyoruz.

Eray Dengiz: Ben teşekkür ederim.

Hazırlık maçlarım belirlendi, ayrıca transferler devam ediyor.. Beni izlemeye devam edin..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

iyi transferler yapmışın

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Valla ben pek anlamam bu transfer işlerinden ama ihtiyaca uygun oyunculardır heralde.

Devam et Eray Süper lige kadar yolun var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peter Cavit'e de bak abi olmassa Kopuz Kılıçarslan ya da Ali Melih Özçelik de iyi (kaleci)

Kaleci arayışlarım sürüyor, ayrıca sol kanada Cem Karaca'ya yedek arıyorum..

Evet arkadaş benim için süper bir transfer oldu. Hatta bomba bile diyebiliriz

Nihat Baştürk Küçükköyspor'da!!

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Kaleci arayışlarım sürüyor, ayrıca sol kanada Cem Karaca'ya yedek arıyorum..

Evet arkadaş benim için süper bir transfer oldu. Hatta bomba bile diyebiliriz

Nihat Baştürk Küçükköyspor'da!!

walla iyi almışın kaleci olarak peter cavit veya ali melih en iyi olur senin için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi transfer olmuş bu sene çıkarırsın LİG A'ya

Transfer sezonunu kapadım sanırım. Artık kimse gelmiyor.

Hazırlık maçlarımı yaptım. Benim açımdan olumlu geçtim. Bu sene artık tek hedefim var o da Lig A'ya çıkmak.

Küçükköyspor: 2 - Sakaryaspor: 2

Küçükköyspor: 2 - Samsunspor: 2

Küçükköyspor: 0 - Beşiktaş: 2

Kadro ve Taktik

Ligin başlamasına çok az kaldı. Hazırlık maçları değerlendirmeme göre bu sene çok iyi bir sezon geçireceğiz.

Yeni sezon hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    -

hayırlı olsun.....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vay bayağı ilerlemişsin Eray abi ya neyse yeni sezonda başarılar
    So what?