Şampiyon Fenerbehçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Şampiyon Fenerbehçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Şampiyon Fenerbahçe.....
FENERBAHÇE
Fenerbahçe Cumhuriyeti
oldu işte fb şampiyon.ben yarın okula nasıl giderim yaaaaaaaaaaaaaaaa.
Şampiyon Fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Yaşasınnnnnnnnnnn n
Şampiyonuz şampiyonuz şampiyonuz işte bu be işte bu 100.yılımızda şampiyonuz be
Fenerbahçe Şampiyon. Hayırlısı oldu işte bee (:
Bütün fenerbahçeli ve bursasporlu arkadaşları tebrik ediyorum,şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
Tebrikler Fb
hahahahşampi fener
![]()
Çatlasın düşmanlar![]()
ne demek simdi bu... ben de feneri tebrik ederim 100. yilinda oldu... ama bu tarz yorumlar olmuyor yani federasyon icin diyorsan ben de diyorum ki o kadar olaydan maci tarafsiz sahaya alarak fenere ceza vermemis oldu... neyse simdi mutlusunuz bu tarz seyleri konusmayayim...
Yeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İyi ki Fenerbahçe şampiyon oldu.Bende Gs'nin olmasını isterdim ama olmadı.Ama iyi ki Fener şampiyon oldu yoksa federasyonda o kadar çok kişiye iftira suç atıcaklardı.Bundan %100 eminim.
FEDERASYON İSTİFA!!!
HALUK ULUSOY İSTİFA!!!
LİGDEN ÇEKİLİCEZ!!!
vs. %100 bunlar olacaktı.
Tebrikler Fenerbahce´ye.Sampiyonlugunuzu kutlarim...
yaşa fener yağmur bir dursa offfhaydi yağmur haydi
Tahrik edici mesajlar atmayalım arkadaşlar.Lütfen
Tamam özür dilerim
Tebrikler arkadaşlar şampiyonluğunuz kutlu olsun![]()
So what?
Saike
Offff ya! Tebrikler.
TeBrİkLeR FeNeRbAhÇe....
Teşekkürler arkadaşlar
Tebrikler Fenerbahçe..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Beraber yürüdük biz bu yollarda,beraber ıslandık yağan yağmurda şimdi sıra geldi şampiyonluğa...
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yüreğiyle oynayan,şampiyon olan Fenerbahçe'ye adeta futbol dersi veren,çirkefleşmeden,mertçe futbolunu oynayan tüm Trabzonspor futbolcularını buradan tebrik ediyorum.Beraberlik önemli değildi,en azından bu gece rahat uyuyacağım.Tekrardan tebrikler Trabzonspor,büyüklüğünü tekrardan kanıtladığın için.
tebrik eden arkadaşlara sağol![]()
Super Lig'te hiç bir takım şampiyonluğu haketmedi.
Geçiniz.
Tüm Fenerbahçeliler şampiyonluğunuz hayırlı uğurlu olsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Trabzona genede tebrikler! Çok güzel oynadı.