FB'yi kutlarım.EEE şans işi....
FB'yi kutlarım.EEE şans işi....
Şampiyonbahçe helal olsun süper ya!Deivid yine yaptı yapacağını![]()
Yarın sınıfın yarısı yok![]()
[B][I]Tebrikler....
TebrikLer.Fenerbahçe`ye ve onu şampiyon yapan Galatasaraya,Beşiktaş`a ve Trabzon`a daha ne deniLebiLirki ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hem kupayı alıyorlar hemde ligden çekiliyorlar çok garip![]()
Yahu şampiyon olduk ligden çekiliyordunuz diyorsunuz!Bahaneniz hazır hemen.Mutluluğumu kimse bozamaz helal olsun be!
Doğru söyledin Mertcan.Adnannnn saat kaç?![]()
Mesajlarınızı saygı & sevgi çerçevesi ve forum kuralları içerisinde yazarsanız sizler ve bizler için en iyisi olur. Lütfen
Hadi bakalım ligden çekilin de görelim
Gene de tebrikler.
İyi Ligden Çekilcekler ya..Son Kez Şampiyon Oldular:
:
saat 21.18![]()
''Ligden çekilin'' ve ''Adnan Polat saat kaç'' gibi göndermelere daha az baş vurursanız güzel olur.
Ne komik insanlar varmış bu forumda, yeni farkediyorum ...
Devam edin Fenerbahçeliler.Az daha sevinin bakalım..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Tebrikler ne diyeyim
umarım artık rahatlar şu fb yönetimide aldılar kupalarını .. tekrar tebrikler..
100. yılda şampiyon.Bu size en az 10 yıl yeter konuşmanız için..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
son dört yilda 3 kez şampiyon olan biziz siz diil hatirlatim
Bu gece rahat bir uyku geçireceğim. Şerefimizle alnımızın akıyla şampiyon olduk. Tebrikler.
Düzgün konuş... kiraze_e
Herkezden özürdilerim arkadaşlar.Şampiyonluk sarhoşu olmuşum.Bir daha olmaz.
Katılıyorum.2003 yılında harika bir futbolla şampiyon olmuştuk.Ligden çekilecez diyorlardı.Noldu da vazgeçtiler?Bunlar gündem değiştirmek için uydurulan laflar.Geçen sene şampiyonluğu kaybedince de Aziz Yıldırım başkanlığı bıraktı.Sonra neden geri döndü?Çünkü gitmeyecekti hiçbir zaman.Bunlar Fenerbahçe'nin mağlubiyetlerinde kötü yorum söylenmemesi için gündem değiştirien sözler.
Aziz başkan Serdar ve Tuncay çok kötü ağlıyorlardı hele Serdar...