Diyelim ki lokantacısın. Bir adam geliyor, yemek yiyor, parasını ödemeden çıkıyor gidiyor. 2. gün yine geliyor yiyor, gidiyor. 3. gün yine geliyor. Bu sefer adamın yemeğini tuzsuz yapıyorlar. Adam yiyor, sana diyor ki kardeşim bunun tuzu yok.

Şimdi lokantacı mı haklı? Yoksa adam mı?

Öncelikle Türkiye'de stoklara girse sözü var bize. Piyasadan daha düşük fiyatla sunacaklar.

2. meyve-sebze dışında Türkiye'de ucuz olup da yurtdışında pahalı olan birşey söyle. Araba, bilgisayar, benzin... ne alırsan al daha fazla ödüyoruz türkiye'de. Vergilerin de yüksek olması nedeniyle. Vergilerde kaçak ekonominin(kayıt dışı da denir) çok olması nedeniyle yüksek. Dolayısıyla şöyle bir baktığımızda 1,5'a almak varkenler birikiyor birikiyor sonunda devlet vergi toplayamıyor.

Türk Futbolu ile ilgili çok bekledim bekledim ama konuyla ilintili söyleyeceğim. SI Games, bu sene Türker arkadaşımızın uyarılarına rağmen son teslim tarihini değiştirmedi. Çünkü bu sene Türkiye'deki transferin bitişi ile teslim arasında sadece birkaç hafta vardı.

Türkiye'de herşey gibi transferlerde son dakikaya bırakıldığından bilgilerin zamanında girişinin mümkünatı olmadı. Yıllardır özellikle Emir Tonguç'un itina ile gazetelerden topladığı oyuncu tarihçeleri bile düzgün girilemedi.

Bu sene Türkçe FM sayesinde korsan satışlar çok arttı sanıyorum. SI Games bize karşı bir cezalandırılma seziyorum ben.

Bu konu hakkında başka da açıklama yapmayacağım.