Fenerbahçe rahat taraf, GS'de 1 senedir bu maçı bekliyoruz diyorlar. Yani bir gerginlik ve stres var. Fenerbahçe rahat olacağı için, sonuçta kaybedeceği birşey yok, GS de zaten galibiyet istediği için güzel maç olur inşallah. Sonucu tahmin edemiyorum ama keyifli olmasını diliyorum.

Sanırım alkışlama olmaz diye bir görüş var ortada. İnşallah olur, olursa da Türk futbolu için çok büyük bir gün olur. Yönetim böyle bir şeyi organize etmeyecek sanırım ama ben futbolculardan bekliyorum. Sonuçta GS'de oynayan futbolcular da FB'de oynayanların arkadaşları. Eğer onlar alkışlarsa taraftar da alkışlayacaktır. GS bu olayı Türk Futbolu için değerlendirmeli. İlerde karşılığını alamazsa biz dostluk için elimizden geleni yaptık diyebilirler. Böyle bir fırsat bir daha gelmez. Buradan maça gidecek olan arkadaşlardan da rica ediyorum, bilmem beni dinlerler mi?

Edit: Benden önceki 2 mesajı görmeden yazmıştım ben de. İnşallah sizin düşündüğünüz gibi olmaz. Bu fırsat kaçmaz. Ha alkışlanmazsa kimse birşey kaybeder mi? Tabi ki hayır, kaybeden Türk Futbolu olur sadece, seneye de aynı stres, aynı gerilim devam eder.