La Liga 13.Hafta

EL STADIUM
İzin alan dick'in yerine LaKe tarafından yazılmıştır.

Ersin Düzen: Bir El Stadium programıyla daha karşınızdayız. Maalesef 4.yorumcumuz yine aramızda olamayacak.
Ahmet Çakar: Eeee sıktı bu herifte yahu. 2 haftadır bizi bekletiyor. Öyle programda kim yorumlayacak lafına BEN diye artislik yapmasını biliyo. Hani nerde?
Ersin Düzen: Neyse biz haftanın ilk maçı olan Atletico – Valencia maçındayız. Söz sizde Kazım Kanat.
Kazım Kanat: Ehehehehe. Fincanı taştan oyarlarrr canımmm oyarlarrrr Madrid’e de böyle koyarlarrr. Ehehehehehe. Liderrr kim Ahmettt Efendi??
Ahmet Çakar: Evde çok fındık yedin galiba sen Kazım. Baya coşmuş gördüm seni.
Gürcan Bilgiç: ehehehehehe
Kazım Kanat: Onu bunu bıraktaa Villa’ya bak sen Villa’ya doktor.
Gürcan Bilgiç: Kaç oda kaç salon abi ehehehehehehehehehehe
Kazım Kanat: Gürcan formundasın yine. Ama beni bugün kimse sinirlendiremez. SİYAHHHHH-BEYAZZZ ŞAMPİYON VALENCIAA !!!
Ahmet Çakar: Kazım, daha 13.hafta. Unutma ki lig uzun bir maraton.
Kazım Kanat: Geç bunları doktor geç bunları. Aslanlarım bee. 7 kere üst üste kazandılar. EE tabi sende haklısın. Seninkiler daha 2 kere üst üste bile kazanamadıkları için bu duyguyu bilmiyorsun. Artık Valencia Forever. Tek takımım.
Ahmet Çakar: Eyyy Kazım Efendiii. Her hafta değişiyor bakıyorum. Bir hafta Valencia tek, bir hafta önce BJK sonra Valencia. Senin durumun şuna benziyor, Adamın birine sormuşlar yaşın kaç? diye. Adamda “Bilmem her yıl değişiyor.” demiş.
Gürcan Bilgiç: eheheheheheheheh
Kazım Kanat: Keyif kaçırmakta üstüne yok doktor.
Ersin Düzen: Evet yine 3-0’lık skorla biten Levante – R.Madrid maçındayız.
Ahmet Çakar: Tosun’u tebrik ediyorum. Aylar sonra ilk kez adam gibi bi kadroyla çıktı ve kazandık. Helal!
Gürcan Bilgiç: Ahmet abi sana bir şey danışmak istiyorum.
Ahmet Çakar: Buyur Gürcan danış. Biliyosun ki her zaman benim engin bilgi tecrübemden yararlanabilirsin. Çekinmeden aklındakini sor.
Gürcan Bilgiç: Yeşil domatesi niye güneşe koyarlar abi?
Ahmet Çakar: Kızarsın diye.
Gürcan Bilgiç: Yoo…Niye kızayım ki? ehehehehehehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan, kelime-i şahadet getir.
Kazım Kanat: Tamam doktor. Sakin ol.
Ersin Düzen: R.Sociedad – Sevilla maçındayız
Kazım Kanat: Sevilla, Özdemir gelince düzelmeye başlar gibi olmuştu. Ama durum pek öyle değil. Takım iyice yaydı. Şu an 13.sıradalar. Lig uzun bir maraton olabilir. Ancak şu an çok kötü durumdalar. Üstlerindeki takımlar onlara geçit vermeyecek ve Sevilla için bu sene berbat olacak kanaatindeyim.
Ahmet Çakar: Aynen. Adamlar daha Sociedad’ı bile yenemiyorlarsa haftaya Barcelona maçında ne yapacaklar?
Gürcan Bilgiç: Ayıpsın hocam. Tabi ki biz yencez. Napacaklar başka?
Kazım Kanat: Siz yensenizde yenilsenizde ŞAMPİYON VALENCIA. Bu böyle biline.
Gürcan Bilgiç: Bu arada Ahmet Abi Viyana kuşatması neden bitmiş?
Ahmet Çakar: Bilmem. Neden?
Gürcan Bilgiç: Etrafta atacak kuş kalmadığı için ehehehehehe
Ahmet Çakar: Gürcan! Sinirlenmeye başlıyorum. Damarım tuttu mu çekerim neşteri biliyosun
Ersin Düzen: Barcelona-Zaragoza maçındayız.
Gürcan Bilgiç: Bu hafta bize nazar değdi. Müthiş giderken bir anda duraksadık. Aslında 90 dakika boyunca iyiydik ama önümüze gelen fırsatları teptik. Üstelik birde evimizde kaybettik, kötü oldu.
Kazım Kanat: EEE hak yerini bulur her zaman Gürcan. Valencia’mın yakasından da düşmüş oldunuz.
Ersin Düzen: Evet programımızın….
Gürcan Bilgiç: Dur Ersin kapanışı ben yapacağım bugün.
Ersin Düzen: Tabi Sayın Bilgiç. Buyrun.
Gürcan Bilgiç: Bir adam diğerine yorgan mı demiş, o da “yes, it’s my gun” demiş ehehehehehehehehe. Bu muhteşem espriyle programımızı kapatıyoruz. Haftaya tekrar birlikte olmak dileğiyle. Hoşçakalın.