Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı
Transfer döneminde yabancı oyuncu alabilmek için öncelikle elimizde bulunan yabancılardan kurtulmak gerekiyordu. 5 yabancıdan üçünü gözden çıkarmıştım. 3 yabancıdan 2’sini satabildim 1 tanesinin de serbest bıraktım. 4 kontenjan açılmıştı, uzak doğuya açılım, 1 forvet ve 1 kaleci transferi yaptım.(Kaleci ocakta gelecek) 1 tane sağ açık, bir de defans alarak yabancı transferini bitirdim. Türk olarak da bedelsiz olarak Özgürcan’ı ve 950 bin dolara Kerim’i transfer ettim.
Kadrom ve taktiğim aşağıdaki gibi. Pek alternatifli bir kadro olmasa da iyi oyuncular mevcut.
Hazırlık maçlarında skor olarak istediğimiz sonuçlar alamasak da sonuçta hazırlık maçı ve skor önemli değil. Kampın faydalı geçtiğini düşünüyordum. Ligde ilk 2 maç içerde Trabzonspor ve deplasmanda BJK ile. Zorlu maçlar, 2’de 0 yaparak başlama tehlikesi var.
Yeni sezonda hedeflerimiz Kupa’da gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek ve ligde ilk 5’e girip diğer sezonda Avrupa Kupaları’nda mücadele etmek. Bakalım bu hedefi gerçekleştirebilecek miyiz?