Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 76 sonuç

Konu: Başkan Oyuncu Aldı!!!

Default Başkan Oyuncu Satıyor

Merhaba. Valencia'da 3. sezonumu oynuyorum. Forvetlerimden Agüero 177 ile oynuyor ve potansiyeli 197. Kalemde ise Akinfeev var o da 179 ile oynuyor potansiyeli 193. Biri 20 biri 23 yaşındalar ve haliyle satmak istemiyorum. Yerlerine kimi alırsam alayım bu kadar uzun vadeli ve iyi performanslı olamazlar. 15 gün içinde ikisine de 65 Milyon € veriyor Chelsea ve Arsenal kulüpleri ve başkan da, reddedilemeyecek kadar büyük bir para önerdikleri için, benim fikrimi almadan kabul ediyor ve futbolcularım gidiyor. Bunu önlemenin hiçbir yolu yok mudur acaba? Ben satılık değili filan seçiyorum ama çat diye bir kereden 65 Milyon € veriyor adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

petr cech 55 milyon $ aziz yıldırım aldı bende. milli takımın 2 kalecisi bende 3. kaleci volkan babacan da süper bi de cech geldi dumur oldum.

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Normal bunlar Shevchenko yuda morinho istemedi ama alındı bna da oldu ole chelsea deyken boyle buyuk kulupler alıyor...

KardeŞ Ben HİÇ KarŞilaŞmadim Yİne İyİymİŞ

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

bide en kötü yanı iptal edemiosun tabi ediliosa da ben bilmiorum

Peki transfer bütçesinden para gidiyomu.Yoksa başkan endi cebinden mi ödüyor!

Bana Canaydın parayı bol görünce Torresi getitti. 100 milyon civarına

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Quote Originally Posted by OgUzHaN10 View Post
    Peki transfer bütçesinden para gidiyomu.Yoksa başkan endi cebinden mi ödüyor!
    Tabiki senin bütçenden gidiyor..
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Ohaa yani canaydında böle yapsın...Bu oyunu görse kafayı yer gitti paralar diye...

10. Default

Kulup bilgilerinde yeni yönetim seçimi yapılan kuluplerde böle şeyler daha nadir oluyor

geçenelrde bana oldu ilk ssezonda chealsea ye tuncyaı aldı başkan ben de hemen sattım

Nesil
    2006
    Yer
    -

chelsea'deyken başkan iraola'ya 28 mn verdi değeri 6 mn falanda bana bıraksa çok ucuza alacağım ama aldı işte

Bende de oldu, başkan 3 tane süperstar aldı. Benim bir arkadaşım da Fenerbahçe ile oynarken Tuncay'a gelen teklifi başkan kabul etmiş.

Başkan genelde yıldız oyuncu alıyor, veya gelen iyi bir teklifi kabul ediyor. Başkanın yeni olmaması gerekiyor, bu da önemli. Uzun yıllardır kulüp başkanlığı yapan başkanlar anca bunu yapabiliyor. Benim başkan değişti şimdi, böyle şeyler olmuyor bu yüzden

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Chelsea ile oynuyorsanız eger direk david villa nın serbest kalma degerini verip alıp hatta bir tane de yıldız oyuncu daha getirin yoksa baskan 30 milyon euro luk adama 100 milyon euro veriyor alıyor. Baskanın Transfer ettiği oyuncular da para transfer butcesinden gitmiyor kasadan gidiyor. Transfer butcen gene aynı kalıyor

Kulüp zenginse zaten başkan kendi hareket ediyor, yoksa size bırakıyor işi. Oyunun güzel bir özelliği başkanın bu tip jestler yapması. Gerçekte de oluyor bunlar, olmayan şeyler değil

Ve hatta FM'nin ilerleyen serilerinde keşke transferi biz yapmasak. Yönetime bir liste versek, onlara istediğimiz oyuncuları söylesek, onlar o doğrultuda transfer yapsalar bütçe dahilinde daha hoş olur aslında.

Düşünsenize, siz diyorsunuz "Başkan bizim forvet almamız lazım, bütçemiz şu kadar, kafamda şu oyuncular var, bunlardan birini alın." diyorsunuz ve başkan size geliyor "Verdiğin 8 kişilik listeden 3 oyuncuyla her konuda anlaştım, fiyatları şu kadar, hangisini istiyorsan alalım, eğer istemiyorsan yeni alternatifler sun." diyor. Siz de oyuncuyu seçiyorsunuz. Tabii burada başkanın becerisi de önemli olacak.

Valla hayali bile güzel, muhteşem bir özellik olur. Oyuncuları ikna etmek için biz menajer olarak devreye girebiliriz.

ben de de oldu o ben normal gündeyim böyle nuri şahin için chelseayle pazarlık yapıyorum ben valencia ydım bi baktım kabul edilmiş adam gitti ben hep pazarlık yapıodum her gün fiyat arttırıodum en son 37 demiştim 40 a gitti başkan kabul etmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oo bende fm 2005 oynarken bile oluyodu o

Genelde bu olay Chelsea'dayken geliyor herkesin başına!Bide ben mi alsam Chelsea yı ne!

ben chelseadeyim, başkan 30 ağustosta iraola die birini aldı.31 ağustosta ben adamı sattım

iyi sizde aliyor bende satiyor Izmirsporun basindayken genc yetenek dedigim ilerde para eder dedigim koray icteni 50bin dolara sativermisti benim baskan engel de olamadim

başkan her halta karışıyor galatasaray dan önce milanla başlamıştım 2010 barça gelmiştim 3-4 tane genç aldım bAşkan yıldız lazım diyip eboue almıştı.

Episode 13 Misafir

ben fenerbahçede para biriktiriyordum takımın yarısı sattım sadece 2 oyuncu aldım ve transfer sezonu kapanmasına 2 gün kala aziz yıldırım everton'dan yobo'ya 25 milyon euro verdi şok oldum acaip sinir yaptım o oyunu silmştim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Keşke silmeseydin.Yobo gibi defans mı var...

Episode 13 Misafir

ama benim o parayla planlarım vardı arda persie saviola gibi siimleri alcakıtm seneye için bütün para gidince ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar senelerdır onlarca takım calıstrıdım olmadı acaba oyundan ayarlar kısmından baskanın yonetıme karısıp karısmaması ayarlanılıyormu bende kapalımı o cıhaz neden hiç olmadı merak ettim

bendede barcada guily yaşlandı sözleşmesi bitti..
    sonra bi baktım sözleşme teklif edilmiş takımda kaldı..
    başkanmı ne teklif etti artık bilmem..attım paf takıma

aziz yildirim bunu cok yapio

bend e gs deyım bizim başkan özhan canaydın süt bile alamıo

aynen bende istanbulu 1.lige çıkartıp sadece 3 yabancı almıştım başkan kendisi 3 yabancı daha getirdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok ballısın dostum
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri