1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Bindirmeler v 3.0 Çıktı..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yaw bu taktikte kanatlar otobana dönüşür.. cok pozizyon verilir.. tabii güçlü profesyonel takımlara karşı.. ama türkiye ligi için ideal..

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Kardeş taktik çok güzelmiş...
    sağol kardeş inşallah işine yarar..

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    yaw bu taktikte kanatlar otobana dönüşür.. cok pozizyon verilir.. tabii güçlü profesyonel takımlara karşı.. ama türkiye ligi için ideal..

beşiktaşla deplasmanda barcelona ile oynuyorsan hangi taktiği koyarsan koy işin çok zor.ben ne kadar riskli de olsa bu taktikle çıkarım öyle maçlara.futbol anlayış farklılıkları olabilir.lucescu tırsak oynayarak çok başarılı oldu ama ben o stili hiç sevmiyorum zevk almıyorum.ya o kadar defans yapıyorsun son 10 dakikada 1 gol yiyorsun deli ediyor beni.madem öyle bende delikanlı gibi ofansif oyun cuları yığarım sahaya gol yersem yerim ama bende gol atma ihtimalimi en yükseğe çıkarırım.tabiş böyle bir taktik büyük takımlarda çok daha işe yarar.fenerbahçe ile denemedim ama çok iyi tutacağını tahmin ediyorum.sola tuncayı sağa deividi ortaya kezmanı koysan o bile yeter.beşiktaşla ligin ilk 11 haftasını oynadım hiç transfer yapmadan,9 galibiyet 2 beraberlik oldu sadece 1 gol yedim 11 haftada düşün yani.o gol de kırmızı kart gördük fantaziye kalktım time wastingi artırmadım öyle oldu.

büyük takımlarla oynuyorsan çoğu taktik işini görecektir ama bu taktikle çok fark atar zevk alırsınız.olumlu yada olumsuz tüm geribildirimler için teşekkürler.

Mesaj Yetkileri