-
Yeovili seçmiştim ingiltere alt liglerinden ilk sezon 6. tamamlamış 2. sezon kadroyu güçlendirip şampiyon olup 1. lige çıkmıştım sonra 1. ligte 2. olmayı başarmış ve playoff ile championshipe çıkmıştım daha sonra championshipte ilk sezon 10. bitirdim çünkü artık tek hedefim vardı para biriktirmeliydim transfer yapmamalıydım Ronaldinhoyu almak. Neyse bi sonraki sezon şampiyon olup Premier lige çıktım param hala çok azdı premier ligteki ilk sezonumda 4. oldum. uefada çeyrek finale kadar geldim 2. sezonumda 2. bitirdim şampiyonluk kılpayı kaçtı sadece 1 puanla. sonra şampiyonlar liginde yarı final ilk maçını werder bremene karşı 1-0 evimde kazandım ama 2 maçı 3-1 maaledef kaybettim ordan da paralar geldi. O da ne ronaldinho satılık listesindeydi kasamda 28 pound civarı bütçe vardı tabi bu bütçeyi yapabilmek için çok az harcamalar yaptım. Hemen baktım 21 pounda veriyolar tabi kaptım. Artık yeovil gibi bir takımın dünyaca ünlü yıldızı vardı. Aynı oyuna devam ediyorum hala ve şu an hedefim kadroyu daha güçlendirip şampiyonlar ligi kupasını almak.
Mesaj Yetkileri