1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sigames'e ortak bir mail yazamaz mıyız?

Hybrid View

Quote Originally Posted by umutcanerkut
    garip olacak ama ben oyunlarımı hep orjinal alırım fiyatlar biraz el yakıyor ve arkadaşlarımın bana tutumu keriz demek oluyo
    İyi ama SI Games ve dağıtıcıların Fiyatları ucuzlatmaları gerekmez mi? Kim alabilir ki 75 YTL ye oyunu... Hem de bu kafada olan insanlar varken... Yani ABD ile Türkiye nin refah seviyesi bir mi? Hatta ABD de Türkiye dekinin 1,5 katı ucuza satılıyor!... Bence SI Games in de bu konuda bir çalışma yapması lazım...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by manager_42
    İyi ama SI Games ve dağıtıcıların Fiyatları ucuzlatmaları gerekmez mi? Kim alabilir ki 75 YTL ye oyunu... Hem de bu kafada olan insanlar varken... Yani ABD ile Türkiye nin refah seviyesi bir mi? Hatta ABD de Türkiye dekinin 1,5 katı ucuza satılıyor!... Bence SI Games in de bu konuda bir çalışma yapması lazım...
    Oyunu Turkiye'de SEGA satmiyor. Dukkan sahipleri oyunu ithal edip, oyunu bulmanin zorlugunu goz onunde bulundurarak fiyati yuksek tutuyor. Ayni sey oyun ABD'de satilmaya baslamadan once de vardi. Ancak ABD'de korsan satim sorunu Turkiye ile karsilastirildiginda cok daha dusuk oldugu da gercektir. Bu nedenle ABD'de oyunu nispeten daha ucuza satma konusunda fazla tereddut gosterilmemistir.

Eger SEGA oyunu Turkiye'de satmaya kalksa, fiyat tabii ki daha dusuk olacaktir ancak bu da korsan satimi azaltmak yerine, Turk dilinde oyun mevcut oldugu icin korsan satimi kolaylastiracaktir. Sonucta eger 30 TL'ye oyun satiliyorsa, korsan olarak bu cok daha ucuza satilacak, ve bir cok kisi "5 TL'ye varken neden 30 TL odeyeyim" diyerek korsani satin alacaktir.

Turkiye'de bu mantalite degismez veya kopyalamayi imkansiz hale getirecek bir yol bulunmaz ise, oyunun Turkce olarak Turkiye'de yakin zamanda satilacagini dusunmuyorum.

Mesaj Yetkileri