tamam dostum belki doğru diyorsun ama peki ya parasını verince bu dil sorunu düzelecek mi ya da bu appilication data mıdır nedir bu lanet sorun çözülecekmi ne dersin?? bir ben ona o kadar para verdikten sonra bu sorunlarla karşılaşsaydım eğer sanırım sport interactive internet sitesini çökertmek için elimden geleni yapardımve bu adamlar türkçe oyun yaptılarda biz mi almadık sizin savunduğunuz mantık çok saçma sizin dediğiniz "ee sizler orijinal oyun almazsanız adamlarda böle türkçe dil dosyalarını bile koymazlar" iyide dostlarım nerde görülmüş böyle bir pazarlama mantığı. ben işletme okuyorum ve normali müşteri haklıdır onlar türkçe yaparlar o zaman türkiyede oyunun satılıp satılmadığı konusunda şikayet ederler. ne hakları var bize ingilizce oyun satarken "siz korsan yapıyorsunuz kardeşim" falan demeye mantıksız bir kere. şahsen bu oyunun türkçesini yapsınlar ben bırakın yüz lirayı ne yapar eder iki yüz lira bile veririm bu oyunu orijinal alırım. ama asla ve asla ingilizce bir oyuna gidipte yüz lira falan vermem.
not: bilginize![]()