izmirspor yönetimi ayıp etmiş
izmirspor yönetimi ayıp etmiş
Espanyol İspanya Kupası Çeyrek Final ilk maçında R.sociedad'la 1-1 berabere kaldı.''FanaticoCatalano'' grubu bu deplasmanda takımını yanlız bırakmadı.Önce St.Luis meydanında toplanan taraftarlar burdan hep birlikte maça gitttiler.Polis olay çıkmaması için sıkı güvenlik önlemleri almıştı.
Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Espanyol için yaptığı besteyi söyleyen taraftarlar neşeli görüntüler sergiledi.Statdyumdada kendilerine ayrılan kısmı tamamen doldurdular.
Maçın Görüntüsü:
Takımın beyni olarak adlandırılan Jonatas şöyle konuştu:'Burada iyi bir sonuç aldık.Herkesin bildiği gibi R.sociedad güçlü bir takım ligde üst sıralardalar.Burda bizim için gol atmak önemliydi.Onu da zorda olsa başardık.Şimdi önümüzdeki Atletico Madrid maçına bakacağız.Bu arada bu hakemler nasıl ben anlamıyorum maçta çok tekme yedim Mikel Alonso'dan ayağım mosmor oldu ancak bi kart bile vermedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Espanyol ligin güçlü ekiplerinden Atletico Madrid ile golsüz berabere kaldı.İlkyarıda Atletico Madrid üstünlük kurdu.Ancak Espanyol 2.yarıda müthiş bi oyun sergilemesine karşın golü bulamadı.
Espanyol'u her zaman her yerde destekleyen 'FanaticoCatalano' yine tribünlerde renkli görüntüler sergiledi.
![]()
Lig hariç güzel gidiyosun kardeş acaba bu 'FanaticoCatalano' taraftar grubu gerçekmi ?
100.yıl önce doğdu şanlı efsane...