1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sigames'e ortak bir mail yazamaz mıyız?

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

büyük ihtimalle SEGA yeni bir çözüm yolu getiriyor. Oyunu satın almak isteyen ve almakta sorun yaşayan (bulamayan veya satın aldığında kargo bekleyen) kişiler artık elektronik ortamdan download ile oyunlarını elektronik imzalı olarak bilgisayarlarına indirebilecekler. Böylece hem kargo masrafı olmadan hemde sadece download süresi kadar bekleyerek hizmetten yararlanmış olacaklar. Şu anda World Soccer Manager (Fm nin ABD Versiyonu-telif haklarından dolayı isim farklı) için kullanımda. Ayrıca önümüzdeki versiyonlarda FM içinde olabilir. Bu oyunlar elektronik numaralandırma ile korumaya alınacak sanıyorum çünkü kopya yazılımı arttırabilir aksi taktirde. çok fazla ayrıntı bilmiyorum ama kolaylık sağlarlarsa bu konuda bizde size orjinal oyuna ulaşabileceğiniz uygun fiyat olduğu sürece elimizden geleni yaparız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Vieri
    büyük ihtimalle SEGA yeni bir çözüm yolu getiriyor. Oyunu satın almak isteyen ve almakta sorun yaşayan (bulamayan veya satın aldığında kargo bekleyen) kişiler artık elektronik ortamdan download ile oyunlarını elektronik imzalı olarak bilgisayarlarına indirebilecekler. Böylece hem kargo masrafı olmadan hemde sadece download süresi kadar bekleyerek hizmetten yararlanmış olacaklar. Şu anda World Soccer Manager (Fm nin ABD Versiyonu-telif haklarından dolayı isim farklı) için kullanımda. Ayrıca önümüzdeki versiyonlarda FM içinde olabilir. Bu oyunlar elektronik numaralandırma ile korumaya alınacak sanıyorum çünkü kopya yazılımı arttırabilir aksi taktirde. çok fazla ayrıntı bilmiyorum ama kolaylık sağlarlarsa bu konuda bizde size orjinal oyuna ulaşabileceğiniz uygun fiyat olduğu sürece elimizden geleni yaparız.
    Bunu da kirmadiklari surece tabii ki guzel bir cozum olur. Ancak tabii ki bunun en buyuk sorunu sadece oyunun tamamini download edebilecek kisilere yarayacak. Internete yavas baglantisi olan veya guvenilir baglantisi olmayan kisiler icin pek yararli olmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Turksportal

yaw bırakın beyler bunları biz tr oyun gormeyecegiz bill gates bile korsan cok fazla bu sorun giderilene kadar asla bizde tr dil koymayacagız dedi MİCROSOFT diyor bunu ama ipler bizim elimizde bizler engel olursak türkiyedeki, orj.oyun fiyatıda düser tr dil olan oyunlarda cıkar...Yada bir başka cozum oyun yapımında biraz daha ilerleyecegiz zaten yeni yeni başladılar örnekleri PUSU vs . kendi türkce oyunlarımızı üretecegiz onlarıın dilini koymayacagız bu cok zor ama ...

Korsan sadece türkiyede değil heryerde var arkadaşlar rusyada adamlar max payne oyununu max piyne diye satıyor hemde orjinal resimlerini basarak kutulu gümüş cd resmen dalga geçiyorlar.

Mesaj Yetkileri