Kayserispor için 5-9mn$ civarında orta sahanın ortasında bir oyuncu aranıyor?
Kayserispor için 5-9mn$ civarında orta sahanın ortasında bir oyuncu aranıyor?
celsinho yu 7-8 alabilirsin ya da cardenas
Cardenas hangi takımda?
Bir de sol bek söyler misiniz? Ergün Teberi bir türlü alamadım.
arkadaşlar sizden iyi bir kaleci istiyorum atletico madrid im oscar ustari nasıl kaleci deneyen var mı?Onu almayı düşünüyorum
ergün teber en iisi ama ferhat öztorun da bayaa ii...
ha bide 7.02 yamasında oynuyosan wederson ve hayrettin yerlikaya süper.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben realdeyken valencia almıştı onu.gerçekten ii. o olmassa da laziodan libis arenası tawsiye ederim.
Arkadşlar ön libero için:::: Yoann Folly hem genç hem de güçlü forvet için
Serkan Gedik
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arkadaşlar tottenham dayım ilk sezon bitmek üzere.kaliteli bir solbeke ihtiyacım var. transfer bütçem çok ii. 40m€ ya kadar olabilir???
antonio lopez i tavsiye ederim atletico madrid de oynuyo yada taye taiwo yu alabilrsin solbeke
2009/2010 sezondayim, Galatasaray ile bir forvet ariyorum, cok gol atabilen olsun ve büyük boylu da olabilir.
Degeri 8,5 Mio. € dan fazla olmasin.
ozaman duardado yu al ben reale 5m dolara aldım suan 28m dolar degeri sol tarafda her yerde oynayabiliyorAlıntı:
cekochan´isimli üyeden Alıntı
Marceloda olabilir....................
7.02 de o real e transfer olacak die gözüküo...
Arkadaşlar bana defansa TÜRK markajı,kafası ve top kapması iyi olan ve en fazla 21 yaşında olan defans söyler misiniz?Acil!!!
Sağol kanki.Eğer bu oyuncu defans açığımı kapatırsa tam süper olacak![]()
beyler benim kadrom
gk mondi
dr song halim
dc joao leonardo
dc tolga seyhan
dl orhan ak
ml carrusca
mc ilic
mc inamoto
mr hasan sas
fc necati
fc umit karan
istersem ilicle inamoto gidiyo bu kadroya nasil takviye yapabilirim yardim ederseniz iii olur
Ya arkadaşlar.GS ile oynuyorum.Forvet e ikinci yabancı alacağım(Celsinho-Bojan) ve kalecimi (Marcelo Grohe) satacağım.Bana en fazla 21 veya 22 yaşında türk kaleci söyler misiniz?Bu arada HSNCNMTN arkadaşımın tavsiye ettiği defans (Yasin Çakmak) 4 maçta 1 golü avr ve ortalama puanı 8.00.Yine başarılı kaleci bulman dileğiyle...![]()
genc ucuz ve iyi bir kac sag bek ismi lutfen
Karabüksporu çalıştırıyorum bütçem 700 k ytl civarı ilk senem lig b deyim hangi oyuncuları tavsiye edersiniz*
(Serkan Gedik,Emrullah Güvenç,Murat Doymuş,Peter Cavit,Cem Beceren,Kemal Yıldırım ve Çağatay Tekin bendeler)
arkadaslar ben size bu konuyla alakasi pek olmasa da bi sey sormak istiyorum..?simdi ben ankaragucundeyim we bazi oyuncularim war(yabanci)
luizao
eduardo ratinho
fellype gabriel
juvenal
eddie johnson
yani toplam 5 tane yabanci oyuncum war we ben bir yabanci oyuncu daha almak istiyorum(kevin larsen)..adama teklifi gonderiyorum.kabul ediyorlar.sozlesmede de kabul edio gelecek amaaaaa sorun su ki
``kadroda 6 yabanci oyuncudan fazlasi olamaz(su an 6) dior ben de bu oyuncuyu alamiyorum kafayi yicem lutfen yardim eder msiinizz..>>????
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar bilen warsa lutfun yardim etsin(aciiiilllllllllll)
arkadaşlar, runje'nin performansından hoşnut değilim mümkünse türk ve genç olan bi kaleci ismi lazım.10M'yi geçmicek tabi![]()
Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım![]()
2008'de çıktıysan regen oyunculara yönel derim.Özellikle Arjantin ve Colombia'lı oyunculara yönel...