1 ile 30 arası toplam 396 sonuç

Konu: Oyuncu İstek Bölümü

Hybrid View

1. Default

arkadaşlar, runje'nin performansından hoşnut değilim mümkünse türk ve genç olan bi kaleci ismi lazım.10M'yi geçmicek tabi

Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by spiritcrusher View Post
    arkadaşlar, runje'nin performansından hoşnut değilim mümkünse türk ve genç olan bi kaleci ismi lazım.10M'yi geçmicek tabi
    Sinan Bolat sana göre bir kaleci.Fiyatıda uygun.Onu istemezsen KARŞIYAKA'da Onur var.Ona bak.İyi eğlenceler...

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Arkadaşlar ben İzmirspor'la süperlige çıktım 2008'de, 500k transfer bütçem var, bana özellikle yabancı olarak önerebileceğiniz oyuncular var mı? Lütfen bir kaç isim söyleyin de kümede kalıyım
    Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    2008'de çıktıysan regen oyunculara yönel derim.Özellikle Arjantin ve Colombia'lı oyunculara yönel...
    Sağolasın orta saha ve forvet baya kaliteli oldu. Ama defansa adam bulamadım.
    Bana 2 tane "dc", 1 tane de "dr" söyleyebilirmisiniz. Hatta bir de kaleci, mümkünse ucuz olsunlar malum takım İzmirspor Birde yabancı kontenjanı +1 kaldı. Yerli oyuncu söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    Hatta bir de "dl" söyleyin adam yeni sözleşmeyi kabul etmiyor

Mesaj Yetkileri