Cümleten Merhabalar,Cihan siteden atılmış acaba bi bilgisi olan varmı?
Cümleten Merhabalar,Cihan siteden atılmış acaba bi bilgisi olan varmı?
Biliyorumda burda söyleyemem..
Herkes hata yapabilir, daha önce 2-3 kere atılıp geri alınanlarıda biliyoruz..
Yöneticilerin işine karışmak istemem ama, bence bir şans daha verilmeli.. Haketmeyen bir çok kişiye ne kadar çok şans verildiğini bilen biliyor..
Merhaba arkadaşlar ben geldim...
Niye geldin![]()
Hoşgeldin Şemsi Abi.
bu arada tüm gençliğin 19 Mayısı kutlu olsun![]()
Hoşbulduk arkadaşlar kaç gündür hafta sonunu bekliyordum nihayet geldi...
Şemsi ÖM'da cevabı verdim..![]()
Tamam aldım sağol cevap verdiğin için bu arada üzüldüm Cihan'ın atılmasına iyi çocuktu...
Belki geri döner..
Hak etmiş banı.
Banı hak etmiş etmemiş. Burada bunu tartışıpta birbirinize kin tutmayın. Buraya kafa dağıtmaya geliyoruz, kafa yormaya değil. Lütfen
Aygün tartışmayın demiyorum. Burası forum paylaşım merkezi. Bilgi paylaşırken de tabii ki tartışacaksınız. Lakin birbirinizin kalbini kırmadan.
Tamam o zaman devam..![]()
Arkadaşlar eğer atılan arkadşımızın hatası yoksa bana göre vareğer yoksa bunu biz Bölüm Sorulumluları değil bizim üstlerimiz karar verir
Öncelikle bunu açıklıyayım dedim.
Gelelim bundan önce atılan ve geri alınan arkadaşlara geçmişlerine bir akın isterseniz hangisinde küfürden dolayı atıldı yazıyor.Eğer neden atıldıklarını merak ediyorsanız onuda açıklarım tabi neden geri alındıklarınıda.
uAburak89 sana bişey soracam bu sitede adeletin olduğuna ben eminim sende eminmisin ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Cihan'ın siteye tekrar dönmesini isterim ama milyonlarca insana küfür etmek hafife alınamaz..
Cin olmadan adam çarpmaya çalışanlara bunu yapıyoruz, her atılan geri alınacaktır diye bir kural yok, belki alınabilirdi ya da atılmayabilirdi ama dediğim gibi cin olmadan adam çarpmaya çalışırsa sonucuna katlanır.
Bunu burada tartışmaya gerek yok, geri alınması veya alınmaması yöneticileri ilgilendiren bir durumdur.
Bu arada herkese günaydın, nasılsınız?
"YÜCE ATATÜRK"