1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kıl payı kurtardığınız maçlar?

Hybrid View

ben fenerbahçenin başındayken manisasporla deplasmanda şampiyonluk maçına çıktım maç 80. dk lara kadar 2 - 0 manisa üstünlüğüyle devam ederken o dakikadan sonra pablo aimar sahneye çıktı kendi başına 2 gol attı ve maç 2 - 2 bitti bende şampiyon oldum

Nesil
    2007
    Yer
    Inonu StadI KapaLI Alt...

FeyenoorDla Hollanda KupasI yarI final macInda De Kuip te 81. dk ya 2-0 yenik girdim... PSVm de acayip derece kotu oynuyordu(Alex,Farfan,Kone ve Cocu yoktu )... Tam *Bosver Kupayi, Lige we CL ye Yogunlasayim bari* diye Dusunurken bi anda feyenoord kalecisinin acayip derecede amatorce bi hatasIyla golu bulup Biras olsun kendime geldim 2-1 ... Ama hala pek umudum yoktu... Derken 2-1 onde olmasIna ragmen Hala BastIran feyenoordun ataklarI bogmaya baslamIstI...Fakat oda ne,Dakikalar 88 i gosterirken, bogulmus PSV defansInda bir Kahraman cIktI,Carlos Salcido... Gayet isabetli bi uzun pasla,macIn basIndan beri sessizligini bozAmayan Diego Tardelliyi topla bulusuturdu... HIzIyLa yanIndaki defansI Ekarte eden Tardelli, kaleciyle karsI karsIya kaLdI... isabetli bi sutla,De KUiPteki bir avuc PSV taraftarInI cILgIna cevirdi(dogal olarak benide) 2-2... Tamam one gecemedim sadece beraberligi yakaladIm belki ama bu mac benim icin kIL payI kurtardIgIm bi mactI uzatmalardada 117. dakikada attIgIm golle Finalde AJAXla karsilasmaya hak kazandIm... Bu mac benim icin gercekten Unutulmayacak maclardan biriydi

Mesaj Yetkileri