Kötü sonuçlar devam ediyordu, hedefimizden kopmakla birlikte takım düşebilir yorumları da başlamıştı. Kaleci Hasagiç’in sakatlığıyla kalede büyük sıkıntılar yaşamaya başlamıştık. Bu dönemde oynadığımız hiçbir maçı kazanamadık maalesef...

Taktik değişiklikliğiyle durumu kurtarır mıyız derken daha da beter bir hale geldik maalesef. Tekrar eski taktiğime döndüm. Ama taktik ne olursa olsun takım kadrosu yetersizdi. Şuç biraz da benden kaynaklandı, yabancı ağırlıklı transferleri gerçekleştirdim ve yaşanan sakatlıklarda alternatif bulmakta zorlandık.

Kupa’da gruplarda 1 puan alarak elendik. 11 maç kazanamadık, bu dönemde sadece bir beraberlik alabildik. 8 maç üst üste kaybederek kırılması güç bir rekoru da kırmış bulunduk.

Bu seri Malatyaspor maçıyla bozuldu. Bir üstümüzde bulunan Malatya’yı yenerek biraz olsun rahatladık.

Sonrasında kalan maçlarda alınan sonuçlar aşağıdaki gibi, bizim için hayal kırıklığıyla geçen bir sezon oldu...

Puan Durumu:

Takım Kadrosu:

Sezon sona erdi, son maçı kaybettik ve küme düşen Konyaspor’la aynı puanda kaldık. İkili averajdaki üstünlüğümüzle kümede kalan tarafdık.

Şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum, bir yandan sezon boyunca gelen bir çok teklifi reddetmiştim ve ayrılıp başka takıma gitmeyi düşünüyorum, bir yanda da takıma takviyelerle önümüzdeki sezon daha iyi bir yerde, görevden kaçmayarak Bursaspor’la devam etmek istiyorum.

Şu anda çok kararsızım, bakalım neler olacak?..