Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maç tek seçenekli.

KAZANICAZ..!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu maç tek seçenekli.

KAZANICAZ..!
    Futbolda 3 secenek var tek degil

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Futbolda 3 secenek var tek degil
    Ama bu maç tek seçenekli..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yönetim: “G.Saray derbileri önemlidir. Sahaya ‘As’ futbolculardan kurulu kadro çıksın”

F.Bahçe’de yönetim ile teknik direktör derbi için birbirine girdi:

Yönetim: “G.Saray derbileri önemlidir. Sahaya ‘As’ futbolculardan kurulu kadro çıksın”

Zico: “Şampiyonluk sonrası motivasyonu bozulanlar yerine yedeklere şans vereceğim.”

Fenerbahçe'de yönetim ile teknik direktör Arthur Zico arasında bugün oynanacak G.Saray derbisi öncesi ilginç bir ’kadro savaşı’ yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, ezeli rakipleri karşısına takımın ’tam kadro’ çıkmasını istiyor. Bu zorlu mücadeleyi ’prestij’ olarak gören F.Bahçe yönetimi, Ali Sami Yen Stadı’ndaki maçtan da ’başı dik’ çıkmanın planlarını yapıyor. Ancak Zico ise “Nasıl olsa şampiyon olduk. Oynamayan futbolcuları ilk 11’de sahaya süreceğim” fikrinde

ALEX-KEZMAN YEDEĞE
    Zico'nun G.Saray derbisinde sakatlığı bulunan Appiah’ın yanı sıra Önder, Lugano, Ümit, Alex, Kezman ve Deivid’i ilk 11’e almayıp, yedek kulübede oturtmayı hedeflediği öğrenildi. Brezilyalı çalıştırıcı Serkan, Can, Uğur, Kemal, Aurelio ve Semih’e ilk 11’de şans verecek. Yöneticiler Zico’yu bu düşüncesinden vazgeçirmek için dün Brezilyalı hocayla yaptığı görüşmede adeta pazarlık yaptılar

Ya hepten yedekleri oynat ya da hepten asları oynat. Bu Zico değil lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapsa bu takımı yine de bu takımda durmaması gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri