Özışık’la Devam

Bursaspor Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Teknik Direktör Serkan Özışık’tan memnun olduklarını ve yeni sezon da onunla devam etmek istediklerini bildirdiler.

Bu açıklamanın ardından Özışık da bir basın toplantısı düzenledi;

Özışık: Bu sezon istediğimiz hedeflere ulaşamadık, bunda hepimizin hatası vardı. Ben alınana başarısızlığın sorumluluğunu üstleniyorum ve önümüzdeki sezon daha iyisi için burada kalıyorum.
Muhabir: Herkes sizden Avrupa’ya gidecek bir derece bekliyordu ama siz takımı kümede son anda tuttunuz. Bu sene de böyle olmayacağının garantisini bize verebilir misiniz?
Özışık: Maçlar oynanmadan kazanılmıyor, biz yine hedefimizi koyacağız ve bu sezon, geçen sezon yaptığımız hataları tekrarlamayıp, hatalarımızdan ders çıkarıp yeni sezonda başarı için elimizden geleni yapacağız.
Muhabir: Şu anda kadroda memnun olmadığınız, göndermeyi düşündüğünüz oyuncular var mı?
Özışık: Tüm oyuncularımdan memnunum, biz göndermekten çok almaya bakacağız. Geçen sezon yaşadığımız kadro sıkıntısını bu sezon yaşamak istemiyoruz.
Muhabir: Alınacak oyuncular belli mi?
Özışık: 1 yabancı oyuncu almayı düşünüyoruz. Sözleşmesi biten Vukovic ile yeni sözleşme imzalamayacağız, onun yerine 1 yabancı alacağız.
Muhabir: Peki alınacak oyuncu belli mi?
Özışık: Çalışmalarımız sürüyor ama şunu söylemeliyim yine Uzak Doğu’dan birisini transfer edeceğiz. Kadroya derinlik katmak için de Türkiye’den alacağımız oyuncular da mevcut. Şimdilik bu kadar, hepinize teşekkür ediyorum...

Bursaspor Transfere Hızlı Girdi

Bonservisi elinde olan 2 Fenerbahçeli oyuncu Mahmut Hanefi ve Uğur Boral ile sözleşme imzalandı. Bu 2 oyuncuyla geçen sezon aksayan sol tarafın bu sezon daha iyi olacağı düşünülüyor.

Bursaspor Boş Durmuyor

Fenerbahçe’den alınan 2 oyuncunun ardından transferler hız kesmeden devam ediyor. 4 transfer daha yapan Bursa ekibi, yabancı hakkını yine Japon futbolcuya kullandı. Sol açık Yuki Kurita 550 bin dolar bonservis bedeliyle transfer edildi.

Diğer Transferler:

Yeni sezona iddalı hazırlanan Bursaspor’un hazırlık kampı da oldukça verimli geçti. Asya Kupası nedeniyle kampa katılamayan 2 Japon ve 1 Çinli oyuncunun lig maçlarına yetişmesi bekleniyor.

Hazırlık Maçlarında Alınan Skorlar:

27 Temmuz Çarşamba:

Sabah idmandan sonra odamda çalışırken telefonum çaldı. Arayan Milan Başkanı Berlusconi’ydi. Şaşırmıştım. Evet İtalya’da Juventus ile aldığım başarılarla efsana haline gelmiştim ama son 2 sezondur pek de kayda değer bir başarım yoktu. Milan sezon başlamasına az bir zaman kala Mourinho ile yolları ayırmışlar ve yeni Menejer arayışlarına başlamışlar. İlk olarak bana teklif edildiğini söylüyor Milan Başkanı. Bu haberle gerçekten şok olmuştum. Başkandan düşünmek için süre istedim ve 1 hafta sonra tekrar görüşmek üzere randevulaştık.

Bu konuyu şu an ki başkanımla da görüşmeliydim...