BjK rahat alır...
Beşiktaş
Ankaraspor
Berabere
BjK rahat alır...
tigana gittigine gore rahat aliriz diye dusunuyorum (oyle olmasi lazim)
gidicem maça bide yenilirsek demiröreni bulup kombineyi yediririm![]()
Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken ile yeni bir hava gelecektir takıma şansımızın dahada arttığını düşünüyorum
inşallah bjk alır toto da ona werdim![]()
Tigana'sız Kartal sahnede
Turkcell Süper Lig'de 33.hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Ankaraspor karşı karşıya geliyor. İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Cakır yönetecek ve karşılaşma 19.00 Lig Tv (Kanal 80)'den naklen olarak yayınlanacak.
Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın karşılaşacağı Ankaraspor'u yenerek, ikinci sıradaki yerini korumayı hedefliyor. Fenerbahçe ve Bursaspor yenilgileriyle şampiyonluğu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran siyah-beyazlılar, ikinci sıradaki yerini koruyup, gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek amacıyla Ankaraspor önünde galibiyet arayacak.
Teknik direktör Jean Tigana'nın ayrılmasının ardından sezonu antrenör Tayfur Havutçu ile tamamlayacak olan Beşiktaş, genç teknik adam yönetiminde yarın ilk sınavını verecek.
Bu sezon BJK İnönü Stadı'nda son kez taraftarlarının karşısına çıkacak olan siyah-beyazlılarda sarı kart cezalıları İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan ve Mehmet Sedef ile sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Mustafa Doğan forma giyemeyecek.
Muhtemel 11'ler
Beşiktaş
Runje
Baki
İbrahim Toraman
İbrahim Kaş
Ali Tandoğan
Koray Avcı
Serdar
Ricardinho
Bobo
Delgado
İbrahim Akın
Ankaraspor
Ramazan
Ediz
Firat
Wederson Da Silva
Anıl
Adem Koçak
Bilal
Hürriyet
Murat Tosun
Murat Hacıoğlu
Iles Zsolt Sıtku
STAT: İnönü Stadı
SAAT: 19.00
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig Tv(Kanal 80)
Beşiktaş taraftarı nerde?
Arka arkaya yaşadığı puan kayıplarının ardından şampiyonluk yarışına havlu atan ancak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için kalan iki maçı büyük önem taşıyan Beşiktaş'ta Ankaraspor maçı öncesi İnönü Stadı'nın tribünleri bom boş.Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş taraftarının sayısı oldukça az.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Anket şaçma sorusu: Kim Kazanır. Şık: Berabere. Böyle bir soruda anca Türkiye'de olur. Berabere kazanıyor.![]()
Batuhan Turksportaldan bin tane anlatım bozukluğu çıkarırım. Böyle şeyler olacak tabii ki edebiyat sınavında değil Turksportaldayız.
Ben takılıyorum. Aslında bu tek TSİ'ye ait bişey değil. Toplum olarak böyleyiz. Bende yapıyorum bazen.Bu Turgut'a özel birşey de değil ki Turgut'u çok seeverim.
![]()
Gol! Gol! Nobre
dk 15 goll nobre
1-0
Beşiktaş 1-0 öne geçti
Bu maçı inşallah kazanacağız...
Haydi çocuklar böyle devam! 2. olmak zorundayız!
bjk kolay kazanır![]()
Beşiktaş'ın ağlara giden topunu yan hakem ofsayt diyerek saymadı....
Bu arada 2.yarıda İ.Akın girse iyi olur kanımca...
gooooooooooooool!!!!
ama ofsayt....
ilk yari bitti
1-0
umarım ikinci ayrı bir kaza golu yemeyiz....
Ve Cüneyt Çakır maçın ilk yarısını bitirdi. Beşiktaş 15. dakikada Nobre'nin golüyle karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattı....
2.Yarıda bir gol bulursak tamamdır bu iş aksi takdirde bir kaza golü herşeyi zora sokar...
ilk yari baya iyiydik ikinci yari takımımdan umutluyum..
bastır Kartal
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yedik 1-1![]()
2 dakka dayanamıyorlar yaa... =(
Ankara 1 puani garantiledi.Yarim saat icinde 2.yi bulabilirler![]()
Off yaa 1-1 oldu![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım 2.yi atarız...
delgado cıktı.. ibo akın girdi
hadi yav son haftaya kalmasın isler..bir gol daha
Hadi be Beşiktaş'ım...
ankara 10 kişi kaldı adem kocak kırmız yedi
2 dk once nobre cok net pozisyon kacırdı hakan tam gunude bu aksam neyse dk 80.. golumuz heran gelebilir
Allah'ım nolur bir gol atalım...
gollllllllllllllllllllllllllll
bobo