Ama Murat abinin dediği gibi olaylar.
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Ama Murat abinin dediği gibi olaylar.
Eğerki polise bir saldırı varsa yazıklar olsun diyorum.GS taraftarı bunu yapmamalıydı.Polise saldırmak neymiş?Densizliğin bu kadarı.
AYIP..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
O değil bizim Eren orada. (: Inşallah çocuğa bir şey olmaz.
Herkes rahat olsun.Bu macta fark atacagiz!!
Adnan Polat da polisin orada olması asıl olayı başlattı, polis çıkarsa olay da olmayacaktır dedi. Bakalım inşallah bu kadarla kalır.
Ben maçın havasına girmek için çıkıyorum, maçtan sonra döndüğümde umarım konu kilitlenmiş olmaz, fanatizm mesajları olmaz ve keyfimiz kaçmaz...
"YÜCE ATATÜRK"
Polat: "Boşaltsınlar"
G.Saray Asbaşkanı Adnan Polat Ali Sami Yen'de çıkan olayların ardından suçu Emniyet'te buldu. Polat polislerin G.Saraylı taraftarlara sürekli kötü davrandığını söylerken, polis çemberinin geniş olmasına da tepki gösterdi. Adnan Polat G.Saraylı kombine kart sahiplerinin tribünlere giremediğini söylerken, polislerin stadyumu boşaltması gerektiğini ifade etti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk 11'ler!
(CANLI) Türk futbolunun kalbi, bugün Ali Sami Yen'de atıyor. Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Galatasaray karşı karşıya geliyor
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek. İki takımın 11'i belli oldu.
İLK 11'LER
G.SARAY
Mondi
Cihan
Song
Tomas
Orhan Ak
Sabri
İnamoto
Mehmet Topal
Ayhan
Ümit
Necati
F.BAHÇE
Serdar
Ümit
Önder
Edu
Lugano
Serkan
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Kezman
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hasan'ı zor tuttular
Sakatlığı sebebiyle F.Bahçe karşısında forma giyemeyecek olan Hasan Şaş gerilimli derbi öncesi sahaya girerek F.Bahçeli Lugano'ya büyük tepki gösterdi.
Çok sinirli olduğu gözlemlenen G.Saraylı futbolcu Lig TV'den Bahri Havadır'ın verdiği bilgiye göre Lugano'ya olan tepkisini bir önceki maçta kendisine karşı söylediği çok ağır küfürler yüzünden olduğunu ifade etti. Hasan Şaş'ı sahanın ortasında durduran takım arkadaşları ve saha yetkilileri Lugano ile arasında olası bir kavganın çıkmasını da engelledi.
19.05.2007
Kaynak : Sporx.com
Dediklerine göre Lugana Hasan'a küfür etmiş![]()
Uyarı 1 : Bölüm Kuralları
Merak etmeyin rahat kazanıcaz..
2 Tane SONG'u gördüm
sporx'in ayıbı ama düzeltildi![]()
İnşallah kazanırızda bu kavga sona erer artık...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
YORUMSUZ 2 Görüntü
![]()
Alex 11'de yok!
Maçın başlamasına 5 dakika kaldı. Bakalım nasıl bir maç olacak.
Bu görüntüler aracılığı ile kimlerin yaptığı bulunabilir.
Yabancı madde şov başladıGalatasaray ceza almak için can atıyor adeta.
Acayip küfür ediliyor daha maç başlamadı..
Hazımsızlık görüyorum. "Hepiniz ..." diye küfürler başladı. Yakışmıyor. Ceza gelecek Galatasaray'a, önümüzdeki sene 2-3 maç seyircisiz oynayacak.
Daha şimdiden küfür ve yabancı madde şov başladı. Maç tamamlanmayacak galibaTaraftar hata ediyor bence, ceza alacaklar boş yere.
Dakika 55'te gol atacağız..
Dünya Hipertansiyon haftasıymış bu arada, tansiyonunuzu ölçtürünAli Sami Yen'de tansiyon epeyce yüksek. En ufak tahrikte taraftar çıldıracak valla
![]()
GALİBİYET BEKLİYORUZ GALATASARAY
Alkış beklerken küfür yiyoruz
Şampiyon Fenerbahçem, kazan bu maçı! Haydi!
Penaltımız verilmediYok böyle bir şey
Yabancı madde yağıyor.
Alkis beklemeyin,macin bitmesini bekleyin![]()