1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Türkçe'nin Oyunda Olmamasının Nedeni?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

arkadaslar londrada yasayan ing bi arkım war ve örendiğim kadarıyla Fm2006 nın orjinal fiyatı 17euro

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Quote Originally Posted by altug_
    arkadaslar londrada yasayan ing bi arkım war ve örendiğim kadarıyla Fm2006 nın orjinal fiyatı 17euro
    pardon arklar pound yazcaktım yanlıslıkla yazmısım

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by altug_
    oyun ıngıltere de ılk cıktıgındaa ki bu ekım sonuydu satıs fıyatı 32.99 ıdı turk parası 70 80 ytl tutuyo..su an ıcın 24.99 sanırım..fıyat karsılastırmasını yaparken dırekt bızım paramıza cevırmeyın bencee.cun ku ıngılterede 32 paund bızım 50 ytl ye denktır..bende orjınal var bı fark belkı gormedım ama en azından korsan urun almamak ıcın bıraz kesemızı zorlamaya degerdır..bu oyunu gunde en az 3-4 saat hatta daha fazla oynuyoruz,,hakettıgı degerı verelım bencee...

Bu konu daha önce sırf FM için değil onlarca oyun için onlarca forumda tartışıldı. Bu olayın yegane sebebi Türkiyedeki ekonomik şartlardır. Adamlar bırakın Türkçe oyun yapmayı Türkiye'ye oyun yollamıyorlar. Elimize gelen kopyaların yarısı da internetten indirilip kopyalanmıştır zaten. Ben Türkiye'nin başkentinde PES gibi bir oyunu orijinal bulabilmem için oyunun çıkışından itibaren 4 ay geçmesi gerekti.(Ki o kadar beklemeyip kopyasını aldım.)
    Türkiye, Endonezya, Hindistan gibi internet üzerinde aşırı organize ve gelir seviyesi nispeten düşük ülkelerde böyle bir durum her zaman olacaktır. Çünkü paylaşım kolay, internet güvenliği çok düşük, kod yazmanın zorluğunu bilen insan sayısı çok az (aşırı emek isteyen bir iştir) ve orijinal oyunlara erişim zordur. Eğer yurtdışında yaşayan yurttaşlarımız olmasa Türkiye Ligi oyunda bile olmazdı. Ama oyunu Türkiye'de de sattırabilsek o zaman 3. ligi bile ekletebilirdik.
    Ki bence zaten buna da gerek yok ülkemizde. Korsanın çok olduğu ülkede oyuncu da çok olur, dolayısıyla Türkçeleştirecek birileri mutlaka olacaktır. Bu bugün sen olursun, yarın ben. Ben şahsen olaya iyi tarafından bakıp yama yüklemeyip İngilizcemi geliştirme taraftarıyım.

Quote Originally Posted by altug_ View Post
    2 hafta önce Londradaydım Fm2006 19 £ pound yani dediğin gibi o civarlarda.Fifa 07 yeni çıkmıştı 35 Pound fiyatı var stoklarında.Fm 2007 nin de 30 pound la 35 pound arasında olacagını söyledi banada,yani 80 ila 90 milyon arası

niye okadar parayı bi oyuna veriyimki ? giderim o parayı çocuk esirgeme kurumuna veya başka kurumlara veririm hiç olmazsa bi dua alırım !! ama onlarda haklılar

Mesaj Yetkileri