maçı tvden izleyen biri olarak şunu söliyebilirim
orada sahaya şişe atan bütün galatasaray taraftarlarının bi tarafları göğe ermiştir umarım
*fenerbahçe gs nin üzerine gelmemesine rağmen iki farklı galiptir bu çok enteresandır
*fener gerçek bir şampiyon gibi oynamıyor(iyiki oynamıyorlar) kendilerini sıkmıyorlar bile ama skor 0 - 2
*edu da lugano da antrenman maçında yenilmeyecek goller attılar bu da gs nin ne kadar maçdan kopuk alakasız olduğunu gösterdi
*gs li bazı futbolcular sahtekar hareketleri ve sürekli hakemle oynamanın ceremesini çekiyorlar inşallah ikinci yarı fb nin atacağı 2 gol ile dahada çekerler
*edu ümit karanın üzerine basmasına rağmen kart görmedi bu da hakemin maçı kaldıramadığını ve gs li oyuncuların her harekette faul istediğinden bu hareketin faul olduğunu bile düşünmedi galiba

sonuç olarak fenerbahçeyi kutlarım hiç kendilerini sıkmadan iki gol attılar tebrik ederim galatasaraylı futbolcular bu sezonu kapatmışlar çoktan maçtan sonra adnan polat yada herhangi gs yöneticisi çıkıp
"Sahaya yabanci madde atan(yağdıran) bir kaç kendini bilmez tüm galatasaray taraftarına mal edilmemelidir"

derse ki ben onun zekasından görme yetisinden şüphe ederim
eğerki federasyon bu galatasaraya ibret için 5 - 6 maç seyircisiz oynama cezası vermezse bu da federasyonun korkak ve aciz olduğunu gösterir

ben bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin şampiyonluğunu alkışlıyorum ve maçın farka gitmesini istiyorum 3 olsun 4 olsun 5 olsun 6 olsun atsınlar yoksa ne yönetim ne gs taraftarı nede oyuncular bazı şeylerin farkına varamayacaklar