Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UEFA tesellimiz ama olmadiyani kadro kokten degismeli parayi goren azitiyor takimda.

Offf be Tuncay köşeye koşarken pet şişe yağdı... Yazık Günah ya sanki Düşman Tuncay... Yazık ya ortalık karışmış...

Tek birsey demek istiyorum.Icinde galatasaray ruhu,sevgisi barinmayan kisiler kulüpten derhal ayrilmali!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ruhsuz kişilerin kulüpte ne işi var.Başta Özhan Canaydın!
    (/s)

Nesil
    2003

Bu futbol'a benzetilmeye calisan 2 saatlik bosa harcanan zamanim icin oncelikle butun fanatikleri ardindan yoneticileri ve futbolculari tebrik ediyorum.

Boyle devam edin ne olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray'lı oyuncuları tebrik ediyorum.Tribündekileride kınıyorum.Yaptıkları hareketler çok kötüydü.Umarız bu tip görüntüleri son görüşümüz olur.

Ayrıca Fenerbahçelileride kutluyorum.

Maçın skoruna 4-1 FB alır diyordum ama 2-1 oldu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu macta geretsin ne sucu var tek suc futbolcular ve taraftarin hele taraftar futbolculara oyun oynamasina izinm vermedi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bosver koltuklarda atilsin zaten stad yenilencek bu arada ardaya helal olsun adam yine iyi oynadi ama yaziklar olsun

tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

galatasaraya tas catlasa 5 mac gelir ama en az da 3 mac gelir daha fazla gelmesi imkansiz tahkim falan var bu aksam bizde buyuk operasyon olacak gidenler belli olur

Sizler ve sinirleriniz biraz dinlensin. 10 dk. ara

Lütfen sinirlerimize biraz hakim olalım. Tabii ki de yorum yapacaksınız, takımınızı tutacak,savunacaksınız; lakin forum kuralları içerisinde yaparsanız sizler ve bizler için en güzeli olur. Konu birazdan açılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beyler kimse artık bir şey demesin oynasınlar kazansınlar. Arda aylardır yok sakat sakat oynayıp o boyla kafa golu atıyor. Ama sen gidip 2 tane savunma adamından gol yiyorsun. Bu maçın güzel ( futbol adına bizim için değil tabii ) yanları. Bu arada CL de bitti bizim için BJK kazanınca.

Taraftar yabanci maddeleri Karşı takıma atıyorlar sözde ama kendi oyuncusu var takan yok atıp duruyorlar. Önce şişe dedik bardak dedik tamam. Sonra meşaleler başladı. Koltuklar vs... Sonra aşağıdakiler alıyor koltukları başlarına koyuyorlar. Bütün kapalı koltukları şu anda sahada. Olacak iş değil bunlar. Sabri gidiyor taç kullanıyor üstüne atıyorlar. Maç 22 dakika uzuyor. Tarihe geçti maç. Ben hatırlamıyorum ara verilen GS - FB maçı. Yazık. Sadece koltuklar olsa iyi. Saha kapanacak, para cezası alacağız... Yazık. Çok yazık... Tabii bi de koltukları yaktılar onu unuttum

Takima Zarar Veren Herkez Gonderilmesi Lazim.

Arkadaslar ben yeneriz dusunmustum ama nerden bilebilirim futbolcularin ruhsuz oynayacagini ayrica taraftarin oyunu sogutacagini herkez icin surpriz oldu mac

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu maçtan sonra kesinlikle 5-6 maç sahasında oynayamama cezasıs alır. Arda iyi bir dönüş yaptı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arda Turan a helal olsun diycem, sakatliktan yeni cikmasina ragmen girdi ve golunu atti, Galatasaraydaki futbolcular onun gibi icten oynasa Galatsarayin durumu farkli olurdu ama sahada ruh gibi gezinenler var.

Arda Turan cikti golünü atti.Hem de sonradan girmesine ragmen.Iste gercek Galatasarayli budur.GeretS onu mac basindan beri oynatsaydi cok degisik olabilirdi hersey,bütün futbolcularimiz da bu ruh olacakti.Bizim taraftarlarimiz futbolculari rahat birakmadi.Hep streste kaldilar.Ve sonucunda sacma goller yedik.

Icinde galatasaray ruhu,sevgisi barinmayan kisiler kulüpten derhal ayrilsinlar!

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Galatasaray artık Galatasaray değil..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arda Turan cikti golünü atti.Hem de sonradan girmesine ragmen.Iste gercek Galatasarayli budur.GeretS onu mac basindan beri oynatsaydi cok degisik olabilirdi hersey,bütün futbolcularimiz da bu ruh olacakti.Bizim taraftarlarimiz futbolculari rahat birakmadi.Hep streste kaldilar.Ve sonucunda sacma goller yedik.

Icinde galatasaray ruhu,sevgisi barinmayan kisiler kulüpten derhal ayrilsinlar!
    i-yi abi bu adamı tanıyorsan eğer ayrılmıcağını biliyosun.. Gitsin ronaldinhoyu alsın kabul etmeyiz en iyi yapcakları iş istifalarını vermektir! taraftarın beklentisini karşılarlar inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Belki maçı kazanamadık ama gerçek dostluğuda anlamış olduk.Song-Ü.Özat muhabbeti,Arda'nın Zico'ya sarılması vs...Sahada rekabet,normal hayatta dostluk.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Maçı kazansaydık görürdün dostluğu...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gelecek sene gençler o ruhu geri getirir merak etmeyin...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

futbolcularin mac bitince sarmas dolas olmalari guzel ama taraftar bursa macinda kesinlik paftan en az 5 oyuncu oynamasi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Galatasaray eğerki bir dahaki sene elindeki gençlerdenn faydalanmayı bilirse, 2-3 sağlam transferle yeniden dirilecektir.Ben inanıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Fenerbahçe beklediğimin altında oynadı.gs gibi etkisiz ve tutuk rakibine karşı fazla saldırmadan oynadı.Açılan pankarttaki 7-0 ı yakalamak içten bile değildi.Ama tüm Fenerbahçeli oyuncuları kutluyorum.

gs tribünleri herzamanki gibi kendilerine yakışanı yaptılar.Bu maçtan sonra 3 maç saha kapama almazlarsa demesinler bize federasyon tüm takımların diye...

şampiyonluktan sonra bu galibiyet süper oldu fenerbahçe geçen senenin intikamını bu sene iyi aldık TAKIMIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

bunca olaydan sonra Canaydın durursa helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futboldan çok saha dışı olayların konuşulması Ülkemiz adına kötü bir durum. Fenerbahçe'mizi gönülden tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Fenerbahçe beklediğimin altında oynadı.gs gibi etkisiz ve tutuk rakibine karşı fazla saldırmadan oynadı.Açılan pankarttaki 7-0 ı yakalamak içten bile değildi.Ama tüm Fenerbahçeli oyuncuları kutluyorum.

gs tribünleri herzamanki gibi kendilerine yakışanı yaptılar.Bu maçtan sonra 3 maç saha kapama almazlarsa demesinler bize federasyon tüm takımların diye...
    7-0 nasil bitsin mac iki takiminda hic pozisyonu yok denilecek kadar azdi neye gore 7-0 biterdi mac anlamiyorum

Revizyon şart.İnamoto iliç sabri cihan orhan tomas necati hepsi gitsin

40 mesaj sildim ve silmeye de devam edeceğim. Haberiniz olsun diye söylüyorum.

arkadaşlar maçta spikerin İNOMOTO dediğini duydunuz mu şahsen ben hiç duymadım

Sayfa 14 / 21 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri