Beyler kimse artık bir şey demesin oynasınlar kazansınlar. Arda aylardır yok sakat sakat oynayıp o boyla kafa golu atıyor. Ama sen gidip 2 tane savunma adamından gol yiyorsun. Bu maçın güzel ( futbol adına bizim için değil tabii ) yanları. Bu arada CL de bitti bizim için BJK kazanınca.

Taraftar yabanci maddeleri Karşı takıma atıyorlar sözde ama kendi oyuncusu var takan yok atıp duruyorlar. Önce şişe dedik bardak dedik tamam. Sonra meşaleler başladı. Koltuklar vs... Sonra aşağıdakiler alıyor koltukları başlarına koyuyorlar. Bütün kapalı koltukları şu anda sahada. Olacak iş değil bunlar. Sabri gidiyor taç kullanıyor üstüne atıyorlar. Maç 22 dakika uzuyor. Tarihe geçti maç. Ben hatırlamıyorum ara verilen GS - FB maçı. Yazık. Sadece koltuklar olsa iyi. Saha kapanacak, para cezası alacağız... Yazık. Çok yazık... Tabii bi de koltukları yaktılar onu unuttum

Takima Zarar Veren Herkez Gonderilmesi Lazim.

Arkadaslar ben yeneriz dusunmustum ama nerden bilebilirim futbolcularin ruhsuz oynayacagini ayrica taraftarin oyunu sogutacagini herkez icin surpriz oldu mac