Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Tango mu ? Samba mı ? [Gökay-Murat]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Thumbs up Tango mu ? Samba mı ? [Gökay-Murat]

<<<<< TANGOCULAR MI ???
    <<<<< SAMBACILAR MI ???

Resmi site FİFA.COM'da çıkan haberler tüm dünyada konuşuluyor !

ŞOK ŞOK ŞOK !!!

Giresunspor ardından Bulancakspor ile başarı üstüne başarı kazanan Murat Özdemir ve Everton'da rüzgarlar gibi esen büyük teknik adam Gökay Kanmazalp'in basında çıkan haberleri büyük şok yarattı.

Brezilya Milli Takımı başkanı TEİXEİRA yaptığı açıklamada: "Murat Özdemir'i kesinlikle takımımızın başına geçirmek istiyoruz" dedi.Bu gelişmeler üzerine Murat Özdemir : " Bu gelen teklif gerçekten gurur verici teşekkür ediyorum ve seve seve kabul ediyorum" dedi.

Öte yandan Tangocular'ın patronu GRONDONA'da boş durmadı ve Sambacılar'ın Murat Özdemir atağına karşın Gökay Kanmazalp ile apar topar sözleşme imzalayarak,2010 yılındaki Dünya Kupası için ne kadar iddialı olduklarını ortaya koydular.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Gerçekten meraklandıım devamını bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence Sambacılar
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tangucular diyorum başarılar dilerim mehmet abi

Nesil
    2006
    Yer
    -

sambacıları seç

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Sambacılar tabikide

Samba dicandeeyy.Böyle bir şarkı vardı galiba

Bence de sambacılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar bu ortak kariyer
    (/s)

e başlıkta da yazıyor zaten ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar.

bence buyuk ihtimalle ispanya dunya kupasini alir madrid te de cosarlar

boğa da gelmiş hoşgelmiş.başarılar dileriz umut'a da.

Nesil
    2006
    Yer
    -

ortak kariyermiş yalan yok ben okudum ama üsttekiler takım önerince bende önerdim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sambayı daha çok severim. Rio Karnavalı (hehe)!!!

Nesil
    2006

tangoyu severim bende

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Samba Di jenerao diye biliyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence tangocular alır.forvet ortasaha bağlantısı süper bir takım.

18. Default

Başarılar. Tangodan yanayım ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tangocular...

Tangocularda teknik, Sambacılarda bilek!..

Zekâ oyunu futbolda ikisi de başa oynuyor..

Ama sonuna kadar Tango, sonuna kadar Crespo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samba ! Samba ! Samba !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Boğaaaa...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar yıl 2010 hatırlatmak istedim

HUGO, Crespo falan futbolu bıraktı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

D'Alessandro Crespo filan yok

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Pehhh Gitmişler en güçlü ülkeleri almışlar..Tangacılar pardon tangocular iyi bir başarı yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Samba Samba

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar yıl 2010 hatırlatmak istedim

HUGO, Crespo falan futbolu bıraktı

Ya Crespo alegorik olarak oraya yazdım. Higuain, Falcao falan yani

Sambacılar kazanır,Tangocular'a şans vermiyorum ama belki teknik direktör faktörü girer devreye..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Maraton World Cup 2010

Şansal Büyüka : Öncelikle iyi akşamlar diliyorum sevgili izleyenler.Bugün yine birbirinden güzel,birbirinden nefes kesici maçlar oynandı.Hepsini yayın akışında göreceğiz ve sevgili Erman Toroğlu ile yorumlayacağız.İyi akşamlar Erman nasılsın ?
    Erman Toroğlu : Sağolasın Şansal.Bugün gerçekten güzel maçlar oynandı TV'nin başından kalkamadık.
    Şansal Büyüka : Hocam sen her Dünya Kupası'na giderdin hayırdır ?
    Erman Toroğlu : Yok hocaaam.Gidecem de...tutturmuşlar bir sambacılar,tangocular nedir yaani...
    Şansal Büyüka: Bende bilmiyorum hocam bizide soktular bu alafıranga işlere.Öhööö...Evet izleyenler bilindiği gibi Brezilya'nın başında Murat Özdemir,Arjantin'in başında da Gökay Kanmazalp var.
    Şansal Büyüka : Erman ilk önce bu konuyu konuşalım bu 2 Türk isim için ne düşünüyorsun.Buralara gelmeleri mucize olmasa gerek.
    Erman Toroğlu : Aynen hocam katılıyorum.Murat Özdemir Premier Lig'de başladı kariyerine pek tutunamadı ülkesinin yolunu tuttu.Ama iyi işler çıkardı.Gökay Kanmazalp'e gelince uzun süredir Everton'un başında ve çok başarılı 1-2 sezon da geçirdi.Bu 2 isimin de buralara gelmesi çok doğal.
    Şansal Büyüka : Hocam Aygün Hoca hakkında ne düşünüyorsun o bu 2 menejer kadar başarılı olamadı pek avrupada ?
    Erman Toroğlu : Hahah...Şansal hiç güleceğim yoktu.Adam tutturmuş bi Empoli sürekli oyuncularla tartışıyor.Böyle hocalara dünya üzerinde yer yok ! Zaten başarılı falan da olamaz bu şekilde.Eğer olsaydı onu da 2010 Dünya Kupası'nda bir ülkenin başında görürdük.
    Şansal Büyüka : Doğru söylüyorsun hocam...
    Şansal Büyüka : Evet hocam istersen izleyenleri fazla meraklandırmayalım.Günün ilk maçı olan Meksika-Brezilya maçına geçelim...Maçı da beraber izledik neler düşünüyorsun?
    Erman Toroğlu : Şimdi hocam hep yücettik bu Meksikalıları herşey normal gidiyor derken Titanik'teki gibi bir buz dağına çarptılar.Dağın adı ''Brezilya''.Tabi bunda en büyük pay Murat Özdemir ve şansta.
    Şansal Büyüka : Hocam bu dağ öyle bir dağdıki Meksika 1 ay kendine gelemez.
    Erman Toroğlu : Meksikalılar Meksika dalgası yaparken tsunamiye yakalandılar,Hocaam.
    Şansal Büyüka : Ama hocam açıkça söyleyeyim ben maçtan pek zevk almadım.Eski Brezilya değildi sanki ?
    Erman Toroğlu : 2006 Dünya Kupası'ndaki faciadan arınmış bir Brezilya gördüm ben.Murat Özdemir takımı kendine getirmiş gibi duruyor sen ne diyorsun ?
    Şansal Büyüka : Hocam işte burada sonuna kadar haklısın.Son dakikada da olsa kazandı Brezilya ?
    Erman Toroğlu : Şansalcığım 90'da attılar bir de penaltıdan ama...O dakikaya kadar en az maç 10-0 olmalıydı.Çok beceriksizdi bu maçta Brezilya'nın forvetleri.
    Şansal Büyüka : Her neyse hocam sonunda kazanan kazandı.Brezilya'yı ve Murat Özdemir'i tebrik ederiz ilk maçından galibiyetle ayrıldı...
    Şansal Büyüka : Eveeeet..Geçiyoruz günün ikinci maçına Arabistan - Arjantin...
    Şansal Büyüka : Şimdi hocam ben arapların yüzlerinde korkuluk görmüş bir öcü ifadesi gördüm.Kalelerinde gol görmekten başları döndü.Gökay Kanmazalp hep oturuyordu hiç ayağa kalktığını görmedim.
    Erman Toroğlu : Valla hocam ben anlamadım kaç kez santra yaptı Araplar acaba ???
    Şansal Büyüka : Uğur kulağıma fısıldıyor toplaaam 6 kere santra yapmışlar hocam.
    Erman Toroğlu : Hocam kalemi doğru seçip doğru kullanman lazım.Messi doğru kalemdi.Zaten araplar 5 li defans yaptılar ama 5 li defansla 5 tane gol gördüler.
    Erman Toroğlu : Şimdi hocam maç hakkında bir kaç cümle söyleyecek olursak Tangocular güzel dizildiler.Araplar fark yememeye oynadılar ama nafile.
    Şansal Büyüka : Hocam sizdemi girdiniz alafıranga işlere , Tango filan.
    Erman Toroğlu : Ne yapalım hocam buralarda olupta girmemek olur mu bu işlere biz de paramızı kazanacağız ama değil mi?
    Şansal Büyüka : Şaka bir yana hocam inanılmaz zevk veren bir futbol ortaya koyuyor Arjantin.Özellikle ben Messi'yi ve Maxi Rodriguez'i çok beğendim sen ne diyorsun bu 2 oyuncu için ?
    Erman Toroğlu : Messi zaten kendini kanıtlamış bir isim.Maxi Rodriquez ise At.Madrid'te baya bi sakat kalmıştı ama Gökay Kanmazalp iyi toparlamış gibi gördüm ben.
    Şansal Büyüka : Çok doğru söylüyorsun gerçekten zevkli bir Dünya Kupası olacağa benziyor,daha ilk maçlardan kendini belli etti.
    Erman Toroğlu : Aman hocam nazar değmesin adam gibi bir futbol izleyelim...
    Şansal Büyüka : O zaman daha fazla konuşmayalım.Arkadaşlarım beni uyarıyor zamanımız doldu.Herkes iyi akşamlar diliyorum.

Yıl 2010 olmuş hala Maraton hayatımızda

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri