Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Gerets'i tek sevdiğim an

Orada durdu ayakta.Her türlü şeyi yapabilirdi ama durdu ve maçın devam etmesini sağladı
    Fotoğraf tanıdık geldi değil mi?16. Hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Gerets'i tek sevdiğim an

Orada durdu ayakta.Her türlü şeyi yapabilirdi ama durdu ve maçın devam etmesini sağladı
    Fotoğraf tanıdık geldi değil mi?16. Hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı.
    Mesajı silecektim ama bakış açısına göre farklılıklar olduğu için silmiyorum. Orada o kanla duracağına hemen silinip bantlansa daha hoş olmaz mıydı? Devre arasına kadar silinmemişti o kan sanıyorum. 2 dakikada halledilebilirdi bence ama neyse, bu benim bakış açım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Mesajı silecektim ama bakış açısına göre farklılıklar olduğu için silmiyorum. Orada o kanla duracağına hemen silinip bantlansa daha hoş olmaz mıydı? Devre arasına kadar silinmemişti o kan sanıyorum. 2 dakikada halledilebilirdi bence ama neyse, bu benim bakış açım...
    Orada hemen kıyameti koparabilirdi.Bazı kişilerin yalandan kendilerini yere atmaları gibi.Ama yapmadı.durdu bekledi.

Ayrıca bence öyle durması güzelde olmuş.O zamana kadar Aziz Yıldırım diyordu bizim stadımızda olay olmaz,küfür edilmez.

En güzel cevabı da Gerets "Olay olmaz diyenler bakın kafamı yardınız" mesajı ile de çok güzel verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Orada hemen kıyameti koparabilirdi.Bazı kişilerin yalandan kendilerini yere atmaları gibi.Ama yapmadı.durdu bekledi.

Ayrıca bence öyle durması güzelde olmuş.O zamana kadar Aziz Yıldırım diyordu bizim stadımızda olay olmaz,küfür edilmez.

En güzel cevabı da Gerets "Olay olmaz diyenler bakın kafamı yardınız" mesajı ile de çok güzel verdi.
    Dediğim gibi seninki de ayrı bir bakış açısı, bence ne yapması gerektiğini de yazdım zaten.

Geçen maçla kıyaslama yapılmaması konusunda uyarımı yazmıştım, ortam gerilmemesi için bu uyarıya uyarsak sevinirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri