Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 80. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-

Originally Posted by
EmperoR
Şimdi söyleyeceklerim için Galatasaraylı arkadaşlar bana kızabilirler, haksızlık yaparsam özür dilerim ama nacizane birkaç şey diyeceğim.
Özhan Canaydın yanlış işler yapmış, sportif anlamda başarısız olmuş, kendisinden beklenen birçok şeyi yapmamış olabilir ama bu maçta taraftarın yaptığı bunca olaydan sonra (yanlış değilsem taraftarların sitesi olan) bu sitenin Canaydın'ı sitenin açılış sayfasına taşıması ve adeta onu hedef göstermesi en hafif ifadeyle saygısızlıktır. Birçoğu kişi eleştirdi hatta utandıklarını söyledi ama ben bir Fenerli olarak onun o beyefendiliğine(6-0lık maçtaki tavrı da dahil) (ilk geldiğinde bizim başkanda bu seviyede olmasa da güzel işler yapıyordu şimdi yerinde yeller esiyor) ki sadece kulübüne değil diğer kulüplere de aynı şekilde davranmıştır, her zaman büyük saygı ve hürmet beslemişimdir. Şunu da belirtmek isterim ki o 6-0lık maçta yaptığı bence spor sahalarında eşi benzeri görülmemiş, Chelsealilerin ManUtd'i alkışlamasından kat kat büyük bir centilmenlik örneğidir ve bu alkışlama olayından dolayı 'bazı' üyeleri tarafından o kadar eleştirilmişken bu hafta hadi taraftarlar alkışlasın diyen 'medya'ya da buradan selam etmek isterim. Böyle beyefendi ve her zaman için şiddete değil güzele teşvik eden bir karaktere sahip bir kişinin, ne yazık ki şiddet olaylarıyla anılan şu maçtan sonra dahi eleştirilmesi bence haksızlık. Ha kimse de bana demesin ki 'taraftarın bu kadar olay çıkarmasının bir sebebi de onun başarısızlığı, işte istifa etmeli falan'. Çünkü Canaydın sportif anlamda başarısız olmuştur ancak şu bu başlıktan da takip ettiğiniz üzere bu maçtan akıllarda spor namına hiçbir şey kalmamıştır.
Mesaj Yetkileri