Abooo'nun yazısında bir parça benim bundan evvel yazdıklarımla da ilişkili olan bazı şeyler olduğu için şunu tekrar belirteyim sportif anlamda başarısızdır Canaydın ama sınırları zorlayan böyle bir tepkiden hemen sonra Canaydın'ın hedef gösterilmesi haksızlıktır (sezonun veya Canaydın'ın başkanlık süresinin tümü için değildir bu sözlerim), bazı yöneticiler gibi taraftarı bu yola tahrik eden sorumsuz açıklamalar yapmamıştır.

İçimde kalan başka bir şey var yazmak isterim. Hani diyoruz ya yöneticiler sürekli diğer kulüpleri,hakemleri veya federasyonu hedef gösteriyor kendi başarısızlıklarının üstünü bu şekilde örtüyor diye ve sonra taraftar olarak eleştiriyoruz onları peki webaslan gibi bir taraftar sitesinde yapılan nedir? Bu olaylardan sonra yine Canaydın'ı hedef göstermek o pek güzel eleştirdiğimiz yöneticilerin davranışlarından farksızdır. Yöneticilerin böyle yapmasından dolayı taraftarların tepkilerini normal karşılayıp "balık baştan kokar" diyen bazı kişiler okuyorum (yanlış anlaşılmasın bu başlıkta değil genelde) ve bunu okuyunca da aklıma hep şu geliyor "toplumlar kendilerine yaraşır kişilerce yönetilirler" yani taraftarlar olarak çuvaldızı biraz da kendimize batırmalıyız diyorum. Yöneticilerin ve medyanın yaptığı gibi başkalarını hedef göstermemeli veya eleştirmemeliyiz. Bu sözleri Galatasaray taraftarları için demiyorum başka bir takımın taraftarı da pekala yapabilirdi bunları o site bizim taraftar sitelerinden biri de olabilirdi, birbirimizden pek farkımız yok hepimiz aynı toprağın meyvesiyiz.