Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

1-O macta GalataSarayli taraftarlarin oturduklari yerlere sidik torbalari konulmustur.

2-Ümit Karan ve GeretS´in kafasi yarilmistir.

3-Mondragon´a 2 kere ses bombalari atilmistir.Sagir oluyordu adam az kalsin.

4-Taraftarlar küfürler yagdirmistir.

5-Hasan Sas´a yumurtalar atilmistir.

Ilk macta Aziz Yildirim´in yaninda Canaydin oturuyordu.Mac basladi 5 dakika oldu Aziz Yildirim´dan bir selamlama,karsilama yok.Oturuyor yerinde.En sonunda Canaydin dayanamayip söylüyor:Aziz bey,ben Canaydin.Galatasaray spor kulübü baskani.

Kulübün baskani o macta bunlari yapiyor,sonra gelmis biz burada spor dostluk kardesliktir,iki kulüb ebediyen dosttur vs. palavralarina giriyoruz.Türkiye´de bu yöneticilerle Fb ve GalataSaray her zaman düsmandir,düsman kalacaktir!Aci ama gercek!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Gerets'in kafasına çakmak atılırken, Mondragon'un kafası yarılırken, Hasan Şaş'a yumurta atılırken, daha geçen sene kadıköyde benzeri olaylar olurken vs vs. bu kadar hassas olmayan arkadaşlarımız şimdi olayı kitap haline getirip yayınlayacaklar herhalde.
    Aydın abi bunlar içinde dediklerim geçerli ancak,100 kişinin yaptığını tüm camiaya mal edemezsin.Sonra 100 kişi için orda sen tribünlerin yarısı olarak o kadar su atamazsın.
    Onlar da utanç verici..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    1-O macta GalataSarayli taraftarlarin oturduklari yerlere sidik torbalari konulmustur.

2-Ümit Karan ve GeretS´in kafasi yarilmistir.

3-Mondragon´a 2 kere ses bombalari atilmistir.Sagir oluyordu adam az kalsin.

4-Taraftarlar küfürler yagdirmistir.

5-Hasan Sas´a yumurtalar atilmistir.

Ilk macta Aziz Yildirim´in yaninda Canaydin oturuyordu.Mac basladi 5 dakika oldu Aziz Yildirim´dan bir selamlama,karsilama yok.Oturuyor yerinde.En sonunda Canaydin dayanamayip söylüyor:Aziz bey,ben Canaydin.Galatasaray spor kulübü baskani.

Kulübün baskani o macta bunlari yapiyor,sonra gelmis biz burada spor dostluk kardesliktir,iki kulüb ebediyen dosttur vs. palavralarina giriyoruz.Türkiye´de bu yöneticilerle Fb ve GalataSaray her zaman düsmandir,düsman kalacaktir!Aci ama gercek!
    Düşman kelimesinden dolayı seni kınıyorum.Bir sporu buralara getirmek asla yakışmıyor.

Söyle bana bunlar ne peki?Söylermisin?
    Sen olayı Aziz Yıldırım'ın yaptığı saygısızlığa getirerek kişiselleştiriyorsun.Ama orda yapılan Tüm camiaya'dır.

Tekrar tekrar söylüyorum,ben orda Fenerbahçe'ye yapılanlardan çok ülke futbolunun bu durumda olmasına,bir spor organizyonundaki iki aynı ülke takımının,aynı ülke,din,dil aynı geçmiş ve kültüre sahip olan insanların DÜŞMAN yakıştırması almasına karşıyım.

Mesaj Yetkileri