Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 18 / 21 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe ilk yarı akıllı oynadı ve golleri buldu.Zaten o sahada oynamak zor olur kanımca hele kanat oyuncuları içinBu şartlarda kimse iki takımdan iyi futbol beklemesin.Galatasaray'ın lehine değil aleyhine oldu bu atılanlar oyun soğudu daha çok.Biz zaten ligde çekilmiştik geçen hafta

ortada 14 0 lık bı galıbıyet ıstıkrarı var bıze tebrık edıp alkıslamakdan baska bısey dusmez.. bızım protestomuz yonetıme..

Uyarı vermekten Fenerbahçeyi tebrik edemedim. (:
    Tebrikler Fenerbahçem.

Bu arada bir hatırlatma. Ligden çekilelim diyen Fenerbahçeli arkadaşlar vardı burada, onlar nerede şimdi? Ligden çekilelim diyordunuz Türkiye Kupası FB-BJK maçından sonra, peki ya ligden çekilseydik? Bugün şampiyonluk kutlaması yapıyor olacak mıydık? Fevri kararlar büyük hatalara yol açar. O anlık sinirle herhalde ligden çekilelim dediniz, işte, ligden çekilmedik ve kupayı aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu arada bir hatırlatma. Ligden çekilelim diyen Fenerbahçeli arkadaşlar vardı burada, onlar nerede şimdi? Ligden çekilelim diyordunuz Türkiye Kupası FB-BJK maçından sonra, peki ya ligden çekilseydik? Bugün şampiyonluk kutlaması yapıyor olacak mıydık? Fevri kararlar büyük hatalara yol açar. O anlık sinirle herhalde ligden çekilelim dediniz, işte, ligden çekilmedik ve kupayı aldık.
    Egemencim o dönem ligden çekilelim diyorduk ama ligden çekilmenin de o dönemde olmayacağını biliyorduk. Genel Kurul bu sebeple toplantıya çağırıldı zaten, bu çekilme olayı orada görüşülecek, bu yönetimin verebileceği bir karar değildi. Önümüzdeki günlerde Genel Kurul'un kararını hepimiz görürüz...

Ama benim görüşüm aynı, bu tür olaylar yaşanacaksa çekilelim ligden. Seneye Kadiköy'de daha beteri olmayacağı garantisini kim verebilir?
    "YÜCE ATATÜRK"

Bunca olana rağmen şampiyon olduk, onu da unutmayalım yalnız

Ben de kınıyorum yapılanları ancak ligden çekilmemeliyiz. Sonuna kadar mücadele etmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Federasyonun önümüzdeki sene net bişekilde kurallar koyması lazımçancak her takım için.Rıdvan dilmen çok güzel söledi.Ceza veriliyor ancak izmir'e yollanıyor takımlar daha iyi gelir sağlıyor.gariban sakaryaspor ise kendi evinde seyircisiz oynuyor 1 kere bile izmir'e gitmedi diyor

Bu arada biz ligden geçen hafta çekilmiş olduk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene başında çok ciddi kurallar koyulmuştu. 3 maçta küfür edenin puanı silinecekti ama nedense 6. haftada bu kural değişti. GS-BJK maçında olay çıkarsa bu puan silme durumu olabilirdi ve Federasyon buna cesaret edemedi.

Önümüzdeki sezon için bu federasyondan umudum yok ama radikal kararlar alıp kimsenin gözünün yaşına bakmamalılar. Saha kapatma, seyircisiz oynama, para cezası bunlar taraftarı durdurmuyor, daha değişik yöntemler bulunmalı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    -

aslında galatasaray'lı futbolcular da şanssız yani koltuklar falan onlarda tam oynayamadı ama tabi biz onlardanda şanssızdık

Galatasaray taraftarını ilk defa böyle gördüm ama herkez ilk defa gördü daha önce bu stadda bu taraftarlar bu veya buna benzer şeyler yapmadı ... sanki maça kazanmak için değilde intikam almak için çıktılar ... hasan şaş ın maçtan önce luganaya saldırmak istemesinden anladım ...
    Futbol hakkında konuşmak isterdim ama konuşacak fazla şey yok ... 2 duran top 2 gol f.b nin futbol özeti ...

Galatasaray-Fenerbahçe maçından manzaralar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Keşke olmasaymış...

Çok kötü görüntüler bunlar,insanın içini acıtıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gerçekten yazık bu olanlara,keşke galatasaray alsaydı bunların hiçbirisi olmasaydı.Çok samimi söylüyorum ne geçti ellerine o kırdıkları koltuklar kendi paralarıyla yapılacak.Avrupa zaten bize karşı önyargılı en çok takip edilen maçımızda şu çıkanlara bak sadece bir kişinin yaptığı birşey değil bu yazık diyorum ülkemize yazık.Ama bizler olayı hala geçmişte bunlar olduya getiriyoruz.Yapılanlar her yerde aynı.Orda yapanlar bilmiyorki;
    Yaptığı herkese zarar veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Gerçekten yazık bu olanlara,keşke galatasaray alsaydı bunların hiçbirisi olmasaydı.Çok samimi söylüyorum ne geçti ellerine o kırdıkları koltuklar kendi paralarıyla yapılacak.Avrupa zaten bize karşı önyargılı en çok takip edilen maçımızda şu çıkanlara bak sadece bir kişinin yaptığı birşey değil bu yazık diyorum ülkemize yazık.Ama bizler olayı hala geçmişte bunlar olduya getiriyoruz.Yapılanlar her yerde aynı.Orda yapanlar bilmiyorki;
    Yaptığı herkese zarar veriyor.
    bu sözlerini kadiköydeki maçtan sonrada söylemişmiydin

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    bu sözlerini kadiköydeki maçtan sonrada söylemişmiydin
    Çok güzel söyledin.Ancak çok samimi söylüyorum sadece Gerest'e birşey geldiğini hatırlıyorum,onun dışında aklımda pek kalmamış.Amaç takımlar,maçlar değil genel olarak baktım olaya.Fenerbahçe'ye yapılanlar değil de,Galatasaray'ın kendisine,ülke futboluna verdiği zarar daha çok üzüyor beni.hatırlamıyorum dedim ama şundan eminim,o maçta koltuklar sahaya atılmamıştır,yada koltuklar yakılmamıştır.Bu kadar çok küfür oldumu ondan emin değilim.Ama olayı takımlara indirgememek lazım.

17. Default

Kanarya'da derbi kutlaması

Fenerbahçe'de bazı futbolcular ve bir yönetici, Galatasaray karşısında alınan galibiyeti bir gece kulübünde eğlenerek kutladı.

Futbolcular, Asbaşkan ve Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın ve Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, sarı-kırmızılı ekiple yapılan maçın ardından dün gece yarısında Ortaköy'deki Reina adlı gece kulübünde bir araya geldi.

Sarı-lacivertlilerin eğlencesine Lugano, Aurelio, Kezman ve Semih eşleriyle birlikte katılırken, gecede futbolculardan Appiah, Edu, Tuncay, Can, Selçuk, Uğur, Tümer ve kaleci Volkan da yer aldı.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu İbrahim Kutluay da sarı-lacivertliler eğlendiği sırada gece kulübüne geldi.

Basın mensuplarının alınmadığı kutlamada, futbolcular gece yarısında başladıkları eğlenceye sabaha kadar devam etti. Sabahın ilk ışıklarıyla gece kulübünden ayrılan futbolcular ve gece kulübüne gelen Fenerbahçeli taraftarlar için, bir çok kez Kıraç'ın Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yılı için bestelediği şarkı çalındı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Gerets'in kafasına çakmak atılırken, Mondragon'un kafası yarılırken, Hasan Şaş'a yumurta atılırken, daha geçen sene kadıköyde benzeri olaylar olurken vs vs. bu kadar hassas olmayan arkadaşlarımız şimdi olayı kitap haline getirip yayınlayacaklar herhalde.

1-O macta GalataSarayli taraftarlarin oturduklari yerlere sidik torbalari konulmustur.

2-Ümit Karan ve GeretS´in kafasi yarilmistir.

3-Mondragon´a 2 kere ses bombalari atilmistir.Sagir oluyordu adam az kalsin.

4-Taraftarlar küfürler yagdirmistir.

5-Hasan Sas´a yumurtalar atilmistir.

Ilk macta Aziz Yildirim´in yaninda Canaydin oturuyordu.Mac basladi 5 dakika oldu Aziz Yildirim´dan bir selamlama,karsilama yok.Oturuyor yerinde.En sonunda Canaydin dayanamayip söylüyor:Aziz bey,ben Canaydin.Galatasaray spor kulübü baskani.

Kulübün baskani o macta bunlari yapiyor,sonra gelmis biz burada spor dostluk kardesliktir,iki kulüb ebediyen dosttur vs. palavralarina giriyoruz.Türkiye´de bu yöneticilerle Fb ve GalataSaray her zaman düsmandir,düsman kalacaktir!Aci ama gercek!

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Birazda Gzel görüntüler

Buyrun tartışma çıkarın. Ben de gerekeni yapayım arkadaşlar. Madem uyarıdan anlamıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Gerets'in kafasına çakmak atılırken, Mondragon'un kafası yarılırken, Hasan Şaş'a yumurta atılırken, daha geçen sene kadıköyde benzeri olaylar olurken vs vs. bu kadar hassas olmayan arkadaşlarımız şimdi olayı kitap haline getirip yayınlayacaklar herhalde.
    Aydın abi bunlar içinde dediklerim geçerli ancak,100 kişinin yaptığını tüm camiaya mal edemezsin.Sonra 100 kişi için orda sen tribünlerin yarısı olarak o kadar su atamazsın.
    Onlar da utanç verici..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    1-O macta GalataSarayli taraftarlarin oturduklari yerlere sidik torbalari konulmustur.

2-Ümit Karan ve GeretS´in kafasi yarilmistir.

3-Mondragon´a 2 kere ses bombalari atilmistir.Sagir oluyordu adam az kalsin.

4-Taraftarlar küfürler yagdirmistir.

5-Hasan Sas´a yumurtalar atilmistir.

Ilk macta Aziz Yildirim´in yaninda Canaydin oturuyordu.Mac basladi 5 dakika oldu Aziz Yildirim´dan bir selamlama,karsilama yok.Oturuyor yerinde.En sonunda Canaydin dayanamayip söylüyor:Aziz bey,ben Canaydin.Galatasaray spor kulübü baskani.

Kulübün baskani o macta bunlari yapiyor,sonra gelmis biz burada spor dostluk kardesliktir,iki kulüb ebediyen dosttur vs. palavralarina giriyoruz.Türkiye´de bu yöneticilerle Fb ve GalataSaray her zaman düsmandir,düsman kalacaktir!Aci ama gercek!
    Düşman kelimesinden dolayı seni kınıyorum.Bir sporu buralara getirmek asla yakışmıyor.

Söyle bana bunlar ne peki?Söylermisin?
    Sen olayı Aziz Yıldırım'ın yaptığı saygısızlığa getirerek kişiselleştiriyorsun.Ama orda yapılan Tüm camiaya'dır.

Tekrar tekrar söylüyorum,ben orda Fenerbahçe'ye yapılanlardan çok ülke futbolunun bu durumda olmasına,bir spor organizyonundaki iki aynı ülke takımının,aynı ülke,din,dil aynı geçmiş ve kültüre sahip olan insanların DÜŞMAN yakıştırması almasına karşıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zihniyet değişmedikçe bu olaylar her zaman olacaktır ben zevkli bir maç bekliyordum ama maalesef bu yaşanan olaylar takımların top oynamasına müsade etmedi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aynen onu demek istiyorum zihniyet değişmeli,burdaki olay takım taraftarlarına indirgenmemeli sadece galatasaray'a maledilmemeli!Bu heryerde oluyor.Beşiktaş'ta da Fenerbahçe'de..Diğerlerindede.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zaten bu olaylar Galatasaray Klübüne maledilmemeli kendini bilmez 15-20 taraftar yapıyor bunları bir resim gördüm bazı Galatasaraylı taraftarlar Kendi kafalarını koltuklar ile koruyorlar.

Tamam sen polliyanaciliga devam et.Düsmanlik falan yok...

Eger baskanlar yan yana oturup selamlasmiyorlarsa,öbür macta maclara gelmiyorlarsa,her macta olaylar oluyorsa,etraf savas alanina dönüyorsa,bu kulüpler düsman kulüplerdir.Ne kadar aci bir gercek olsa da dogru! Bu yönetim bu zihniyet degismedikce bu olaylari daha coook yasariz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ama Mehmet kardeş bak orda o kadar amigo taraftarların başında neden duruyor?Bu insanlar onların dediğini yapıyor!Bakın amigolar yaptırdı demiyorum!Lütfen başka yerlere çekmeyin.Atmayın dese atmazlar!Ayrıca 15-20 taraftar sahanın heryerinde değil.
    Dediğim gibi bu Galatasaray'ın değil TÜRK FUTBOL'UNUN AYIBIR.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tamam sen polliyanaciliga devam et.Düsmanlik falan yok...

Eger baskanlar yan yana oturup selamlasmiyorlarsa,öbür macta maclara gelmiyorlarsa,her macta olaylar oluyorsa,etraf savas alanina dönüyorsa,bu kulüpler düsman kulüplerdir.Ne kadar aci bir gercek olsa da dogru! Bu yönetim bu zihniyet degismedikce bu olaylari daha coook yasariz.
    Şimdi senle ben de düşmanız yani?Çünkü sende bende farklı klüplerdeniz!Düşman demek farklı amaçlar için savaşan demektir.Bu çok ağır bir kelime.Yaptığım pollaynacılık değildir.Ayrıca bu durum yönetimlere maledilmemeli,Galatasaray'a maledilmemelidir.Avrupa'da bir gazete "Galatasaray Terörü" diye yazmaz.!Ne yazar biliyormusuN?Tribün terörü yani bu tüm ülkeye maledilir.Kim yaparsa yapsın.Dediğin gibi zihniyetler değişmeli ancak bu yönetimler değişince yada değişmeyince olacak bir şey değildir.

Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Klupleri kişilerin yaptıklarıyla en ufak bir değer kaybetmezler!Yani onun ona selam vermemesi iki takımın düşmanlığını değil,saygısızlıklarını gösterir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Ama Mehmet kardeş bak orda o kadar amigo taraftarların başında neden duruyor?Bu insanlar onların dediğini yapıyor!Bakın amigolar yaptırdı demiyorum!Lütfen başka yerlere çekmeyin.Atmayın dese atmazlar!Ayrıca 15-20 taraftar sahanın heryerinde değil.
    Dediğim gibi bu Galatasaray'ın değil TÜRK FUTBOL'UNUN AYIBIR.
    Bu Türk Futbol´unun ayıbı Değildir Efendim Kendini bilmez Taraftarların Ayıbıdır.Neden birisi Saldırırken Ortamı savaş alanına döndürürken Öteki Kendini korumaya çalışıyor..Ve bunu yapanlarda Aynı takım taraftarı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Avrupa'da bir gazete "Galatasaray Terörü" diye yazmaz.!Ne yazar biliyormusuN?Tribün terörü yani bu tüm ülkeye maledilir.Kim yaparsa yapsın.

Yada 15-20 taraftar demez.

Sayfa 18 / 21 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri