-
ben size yazim 5-6 tane adamda sizi şaha kaldırsın başlıyorum
Micah Richards
Bu adam çok ii bi defans bunu hangi takıma alıcanıza bağlı büyük takıma alıyosanız önce 2-3 sene kiralayın sonra banko oynatın
Sherman Cardenas
Bu adam 22 yaşında müthiş bi forvete dönük adam oluyo bu adamı 22 yaşına kadar kiralayın sonra banko oynatın ve müthiş teklifler yağar bu adama
Theo Walcott
Bu adam müthiş bi sağ açık oyuncusu oluyo bunu arsenalden ne pahasına olursa olsun alın ve sonrada 22 yaşına kadar kiralayın profili kötü oluyo ama maçtaki performansı süper
Gonzalo Higuain
Çok müthiş bi forvettir 23-24 yaşına kadar kiralayın bunu sonra oynatın ve görün sonucu ben bu adamı başta alamadım liverpoola manchestere gitti sonra onlardan 65milyon $a aldım
Bojan
Barcelonanın alt yapısından çıkan süper bi forvettir bunu 22 yaşına kadar kiralayıp oynatmaya başladığınız anda gol kralının adının ilk 15 haftada belli olduunu görürsünüz bu adam bende golden boatı aldı
Gerald Pique
Bu adam manchester untedin alt yapısından çıkıyo ve müthiş bi defans oluyo bu adamı 21-22 yaşına kadar kiralayıp oynatmaya başlayın ve çok ii bi defans oluyo ama çok büyük transfer teklifi gelmiyo
Wijnaldum
Bu adam sağ kanatta oynuyo sol kanatta ve müthiş oynuyo bu adamı 23 yaşına kadar kiralayın ve bi senede değişmeceli oynatın sonra yararını görün sonraki sene
Carlos Vela
Bu adamda çok ii bi forvet oluyo ama 21-22-23 yaşına kadar fln kiralamanız gerekiyo müthiş bi performans göstermesi için
Marcelo
Bu adam fluminenseden yetişiyo bu adamı alcanız takıma bağlı büyüğe alıyosanız kiralayın küçüğe alıyosanız oynatın 24-25 yaşında müthiş bi sol bek oluyo
Bu dediim adamları alırsanız ve dediim yıla kadar kiralarsanız gelecein takımını kurmuş olursunuz
Ve bide bir futbolcunun personel görüntülerinde WONDERKİD yazıyosa gelecekte müthiş bi adam olur demektir
Mesaj Yetkileri