-
Ne kadar böyle büyük bir fırsatı yakalamış olsam da ben Juventus’luydum ve bu teklifi kabul edemezdim. Teklifi reddettim ve sezona Bursaspor’da başladık.
İlk maç Şekersporla. Karşılaşma başladığı gibi bitti, 0-0.
İkinci maç Fenerbahçe maçıydı, karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldık, ilk yarı 3-0 önde kapatmamıza rağmen, Fenerbahçe her zaman yaptığı gibi maçı 3-0’dan 4-3’e döndürdü. Sanırım ilk yarı sonunda takım olarak da fazla havaladık, bunun cezasını ağır ödedik, bu da bize bir tecrübe olmuş oldu.

İlk galibiyetimizi üçüncü maçımızda Kayserispor’dan aldık. Türkiye Kupası’nda gruplara kalmak için Şekersporla mücadele ediyorduk ve karşılaşmayı kaybedip, elendik.

Yine bir dönem kötü seriye başladık, geçen sezonki gibi olmasa da 8 maç galip gelemedik. Bu kötü dönem 4-3’lük Ankaragücü mağlubiyeti ile sona erdi. Bu maçla uzun zamandır kullanmadığım 3’lü defansa döndüm.

Bu taktikle arada kaybetsek de genel olarak yeterli puanlar topladık. Ama görüldü ki, Bursaspor’da artık pek başarılı olacak gibi gözükmüyor. O nedenle istifa ediyorum. Bursaspor’da iyi kadro kurduk, eminim ki seneye iyi yerlere geleceklerdir.

İstifamın ardından yeni kulüp arayışlarına başladım, şu kadar söyleyebilirim, tekrar İtalya’ya dönecek gibiyim, eski günlerde olduğu gibi başarılı bir sezon geçirmek istiyorum önümüzdeki sezon...
Mesaj Yetkileri