Bilmiyorum gıcıklığım var![]()
Bilmiyorum gıcıklığım var![]()
Galiba D SPOR maçları verecek![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emin misin TaylanYemin et
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
murat'ın hatrına giresun çıksın![]()
I'm back...
Sağol Mustafa
Turgut haberin olsun gördüğüm yerde onu... Diyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dspor vermeyecek maclari sacmalamayin dspor Superlig play oof maclarini vercek
Evet öyleymiş galiba Emrah
Ama bi ihtimal maçlara gitme şansım var.
Kulüp başkanıyla konuştum extra 1 tane daha uçak bileti bulmamız lazım![]()
Terfi maçlarının hakemleri
Bursa'da yapılacak Türk Telekom Lig (A)'ya yükselme maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bursa Atatürk Stadı'nda 21 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00'da oynanacak Alanyaspor-Kırıkkalespor maçını Hakan Sivriservi yönetecek.
Saat 19.00'da başlayacak Kardemir Karabükspor-Adana Demirspor maçında ise Çetin Sarıgül görev yapacak.
18.05.2007
Kaynak : AA
Süper Lig hakemlerini atamışlar hep.
İnşallah iyisi olur Giresun'um açısından.Bu sene kesinlikle çıkmamız lazım.Ligin bitimine 7 hafta kala çıkmayı garantiledik bunu yapan tek takım Giresun.
Çıkamazsak büyük hayal kırıklığı olur.
Karadenizden bir takım çıksın yani giresun
Bursa’ya doğru
Türk Telekom Lig A’ya yükselme maçları oynayacak takımlar hazırlıklarını sürdürüyor.
‘Giresun’dan kaçış yok’
Bursa’da yapılacak Lig A’ya yükselme maçlarına iddialı bir şekilde hazırlanan Giresunspor’da teknik direktör Cengiz Demir, takımın gücünü tam olarak ortaya koyacağını ve Lig A hedefine ulaşacaklarını söyledi. Artık işin sonuna gelindiğini kaydeden Demir, “Hataya yer yok. Tüm maçlarımızı kazanıp, rakiplere geçit vermeyeceğiz” görüşünü belirtti.
Adana Demir hazır
Adana Demirspor, pazartesi günü başlayacak Türk Telekom Lig A’ya yükselme maçları için Bursa’ya gitti. Lacivert-Mavili takımın teknik direktör Davut Uçak, Lig A’ya direkt çıkamadıkları için üzgün olduklarını belirtip, “Maçlara çok iyi hazırlandık. Bursa’daki maçlarda başarılı olup, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Maraş’a büyük destek
Lig A’ya terfi maçlarında mücadele edecek olan Kahramanmaraş, bugün büyük bir desteği arkasına alıp, Bursa’ya hareket etti. Sabah yapılan antrenmanın ardından toplanan kafile, şehir turu yaptıktan sonra akşam saatlerinde Bursa’ya gitti. Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, finale yükselmeleri durumunda Bursa’ya taraftar da götüreceklerini söyledi.
‘Karabük hak ediyor’
Karabükspor’da basın sözcüsü Ahmet Gölbak, Bursa’da başarılı olup Lig A’ya yükseleceklerini iddia etti. Gölbak, “İnanmışlar ordusu olarak Bursa’da oynayacağımız maçlardan başarı ile ayrılacağız. Lig A yolunda iddialıyız. Çünkü takım bunu fazlasıyla hak ediyor. Kardeş takım Bursaspor’un taraftarından da destek bekliyoruz” dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÇOTANAKLAR GİRESUNSPOR'U HAVAALANINDA KARŞILADI
Önceki gün playof maçlarının oynanacağı Bursa'ya uçakla giden Giresunspor'u, şehrimizden coşkulu bir taraftar grubu uğurlarken, Bursa'da bulunan çok sayıda hemşehrimiz de ekibimizi araç konvoyuyla karşılayıp, kamp yapacakları Holiday Inn Oteline kadar refakat ettiler.
Bursa'daki taraftarlarımızın yollarda konvoylar halinde Giresunspor'a yaptıkları tezahüratlar Bursalıların da ilgisini çekip, ekibimize onların da destek vermelerine neden oldu.
Bursa'da ekibimizin kamp yaptığı otele gelen Bursaspor amigoları, Giresunspor'u sevdiklerini ve playof maçlarında takımımızın yanında olacaklarını belirttiler.
Kampta futbolcularımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımız, Salı günü tribünde olacaklarını ve Kahramanmaraşspor'u eleyeceklerine inandıklarını söyleyerek, futbolcularımızdan da sahada üstün bir performans ortaya koymalarını beklediklerini kaydettiler.
BU HEYECANA YÜREK Mİ DAYANIR?
Giresunspor camiası Salı günü Bursa Atatürk Stadında saat 16.00'da Giresunspor Kahramanmaraşspor arasında oynanacak elemeli Playof maçına odaklandı.
Karşılaşmayı kazanan takım Playof'ta yoluna devam edecek, yenilen ise elenip evine dönecek.
Ekibimiz maçla ilgili hazırlıklarının son aşamasına geldi ve çalışmalarını teknik direktör Cengiz Demir nezaretinde sıkı şekilde sürdürmektedir.
YÜREK DAYANMAZ !
Giresunspor'un Salı günü K. Maraşspor ile oynayacağı elemeli maçın havası tüm Giresunluları sarmış durumdadır. Telafisi olmayan karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için ekibimizin sahada, taraftarlarının ise tribünde tek yumruk olup mücadele etmeleri gerekmektedir.
Üst lige çıkabilmek için Giresunspor'un Playof'ta 3 maçını da kazanması şarttır. Lig tecrübesi ile ekibimizin bu sınavdan başarılı olarak ayrılacağına inanılıyor.
GİRESUN, İSTANBUL, BURSA'DAN GELECEK
TARAFTARLARIN STADI DOLDURMASI BEKLENİYOR
Maçta Giresun, İstanbul, Bursa ve diğer yerlerden gelecek Çotanaklar ile Atatürk Stadı tribünlerinin Salı günü Giresunlular tarafından doldurulması bekleniyor.
Bilindiği gibi Bursa'da 100 bine yakın Giresunlu yaşamaktadır ve orada bulunan 11 Giresun Derneğinin, üyelerine maça gelip Giresunspor'a destek vermeleri için çağrıda bulundukları öğrenildi.
![]()
Oooo K.Maraş....![]()
Vaay Aygün gel bir gün ananemlere dondurma yedirem sana![]()
Benim Kartalspor'um direkt çıktı siz play-off larda sürünün hahaha![]()
Şaka bir yana ben Giresunspor'un çıkmasını istiyorum.![]()
Alanyaspor-Kırıkkalespor Bursada oynanacakmış bir aksilik olmaz ise Okuldan çıktıktan sonra maçı izlemeye gidebilirim..
Butun maclar bursada
Maci hakemi kotu bence cetin sarigul turkiyenin en kotu hakemi her macta skoru etliyecek hatasi var
Mehmet eğer müsait olabilirsen Giresun maçına gitmeni tavsiye ediyorum.Bursasporlu taraftar grupları ile görüştük anlaştık bizi destekleceyekler
En az stadda 15 bin Giresun'lu taraftar olması da bekleniyor![]()
Maclarin biletleri nasil olucak acaba..
Bedava ise o gunler staddan cikmam...
Adana Demirspor'um İnşAllah çıkar..
Maçlar ne zaman?
Futbolcu Bilgileri
saat.........
Futbolcu Bilgileri
Torress senden özür dilerim ilk sayfaya bakmamışım![]()
Futbolcu Bilgileri
Biletler ;
AÇIK-KAPALI 5 YTL...
Giresun'un maçı SALI 16:00 Bursa Atatürk Stadı![]()