Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 147 sonuç

Konu: Lig A'ya terfi maçları

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bilmiyorum gıcıklığım var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba D SPOR maçları verecek
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emin misin Taylan Yemin et

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Kim ne yaptı sana Giresun'dan ?
    Efe Efe belki artislik yapmıştır Agünede Aygün varsa bi yanlış söyle halledeyim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emin misin Taylan Yemin et
    Yemin edemem
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

murat'ın hatrına giresun çıksın
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağol Mustafa

Turgut haberin olsun gördüğüm yerde onu... Diyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Efe Efe belki artislik yapmıştır Agünede Aygün varsa bi yanlış söyle halledeyim
    İsmini beğenmiyorum abi Sun=Güneş Giregüneş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    İsmini beğenmiyorum abi Sun=Güneş Giregüneş
    Aygün ne adamsın ya acayip bahane bulmuşşsun hea
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dspor vermeyecek maclari sacmalamayin dspor Superlig play oof maclarini vercek

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet öyleymiş galiba Emrah

Ama bi ihtimal maçlara gitme şansım var.

Kulüp başkanıyla konuştum extra 1 tane daha uçak bileti bulmamız lazım

Terfi maçlarının hakemleri
    Bursa'da yapılacak Türk Telekom Lig (A)'ya yükselme maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bursa Atatürk Stadı'nda 21 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00'da oynanacak Alanyaspor-Kırıkkalespor maçını Hakan Sivriservi yönetecek.

Saat 19.00'da başlayacak Kardemir Karabükspor-Adana Demirspor maçında ise Çetin Sarıgül görev yapacak.
    18.05.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Süper Lig hakemlerini atamışlar hep.

İnşallah iyisi olur Giresun'um açısından.Bu sene kesinlikle çıkmamız lazım.Ligin bitimine 7 hafta kala çıkmayı garantiledik bunu yapan tek takım Giresun.

Çıkamazsak büyük hayal kırıklığı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Karadenizden bir takım çıksın yani giresun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursa’ya doğru

Türk Telekom Lig A’ya yükselme maçları oynayacak takımlar hazırlıklarını sürdürüyor.

‘Giresun’dan kaçış yok’

Bursa’da yapılacak Lig A’ya yükselme maçlarına iddialı bir şekilde hazırlanan Giresunspor’da teknik direktör Cengiz Demir, takımın gücünü tam olarak ortaya koyacağını ve Lig A hedefine ulaşacaklarını söyledi. Artık işin sonuna gelindiğini kaydeden Demir, “Hataya yer yok. Tüm maçlarımızı kazanıp, rakiplere geçit vermeyeceğiz” görüşünü belirtti.

Adana Demir hazır

Adana Demirspor, pazartesi günü başlayacak Türk Telekom Lig A’ya yükselme maçları için Bursa’ya gitti. Lacivert-Mavili takımın teknik direktör Davut Uçak, Lig A’ya direkt çıkamadıkları için üzgün olduklarını belirtip, “Maçlara çok iyi hazırlandık. Bursa’daki maçlarda başarılı olup, hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Maraş’a büyük destek

Lig A’ya terfi maçlarında mücadele edecek olan Kahramanmaraş, bugün büyük bir desteği arkasına alıp, Bursa’ya hareket etti. Sabah yapılan antrenmanın ardından toplanan kafile, şehir turu yaptıktan sonra akşam saatlerinde Bursa’ya gitti. Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, finale yükselmeleri durumunda Bursa’ya taraftar da götüreceklerini söyledi.

‘Karabük hak ediyor’

Karabükspor’da basın sözcüsü Ahmet Gölbak, Bursa’da başarılı olup Lig A’ya yükseleceklerini iddia etti. Gölbak, “İnanmışlar ordusu olarak Bursa’da oynayacağımız maçlardan başarı ile ayrılacağız. Lig A yolunda iddialıyız. Çünkü takım bunu fazlasıyla hak ediyor. Kardeş takım Bursaspor’un taraftarından da destek bekliyoruz” dedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ÇOTANAKLAR GİRESUNSPOR'U HAVAALANINDA KARŞILADI

Önceki gün playof maçlarının oynanacağı Bursa'ya uçakla giden Giresunspor'u, şehrimizden coşkulu bir taraftar grubu uğurlarken, Bursa'da bulunan çok sayıda hemşehrimiz de ekibimizi araç konvoyuyla karşılayıp, kamp yapacakları Holiday Inn Oteline kadar refakat ettiler.
    Bursa'daki taraftarlarımızın yollarda konvoylar halinde Giresunspor'a yaptıkları tezahüratlar Bursalıların da ilgisini çekip, ekibimize onların da destek vermelerine neden oldu.
    Bursa'da ekibimizin kamp yaptığı otele gelen Bursaspor amigoları, Giresunspor'u sevdiklerini ve playof maçlarında takımımızın yanında olacaklarını belirttiler.
    Kampta futbolcularımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımız, Salı günü tribünde olacaklarını ve Kahramanmaraşspor'u eleyeceklerine inandıklarını söyleyerek, futbolcularımızdan da sahada üstün bir performans ortaya koymalarını beklediklerini kaydettiler.

BU HEYECANA YÜREK Mİ DAYANIR?

Giresunspor camiası Salı günü Bursa Atatürk Stadında saat 16.00'da Giresunspor Kahramanmaraşspor arasında oynanacak elemeli Playof maçına odaklandı.
    Karşılaşmayı kazanan takım Playof'ta yoluna devam edecek, yenilen ise elenip evine dönecek.
    Ekibimiz maçla ilgili hazırlıklarının son aşamasına geldi ve çalışmalarını teknik direktör Cengiz Demir nezaretinde sıkı şekilde sürdürmektedir.
    YÜREK DAYANMAZ !
    Giresunspor'un Salı günü K. Maraşspor ile oynayacağı elemeli maçın havası tüm Giresunluları sarmış durumdadır. Telafisi olmayan karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için ekibimizin sahada, taraftarlarının ise tribünde tek yumruk olup mücadele etmeleri gerekmektedir.
    Üst lige çıkabilmek için Giresunspor'un Playof'ta 3 maçını da kazanması şarttır. Lig tecrübesi ile ekibimizin bu sınavdan başarılı olarak ayrılacağına inanılıyor.
    GİRESUN, İSTANBUL, BURSA'DAN GELECEK
    TARAFTARLARIN STADI DOLDURMASI BEKLENİYOR
    Maçta Giresun, İstanbul, Bursa ve diğer yerlerden gelecek Çotanaklar ile Atatürk Stadı tribünlerinin Salı günü Giresunlular tarafından doldurulması bekleniyor.
    Bilindiği gibi Bursa'da 100 bine yakın Giresunlu yaşamaktadır ve orada bulunan 11 Giresun Derneğinin, üyelerine maça gelip Giresunspor'a destek vermeleri için çağrıda bulundukları öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oooo K.Maraş....

17. Default

Vaay Aygün gel bir gün ananemlere dondurma yedirem sana

Benim Kartalspor'um direkt çıktı siz play-off larda sürünün hahaha

Şaka bir yana ben Giresunspor'un çıkmasını istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Alanyaspor-Kırıkkalespor Bursada oynanacakmış bir aksilik olmaz ise Okuldan çıktıktan sonra maçı izlemeye gidebilirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Butun maclar bursada

Maci hakemi kotu bence cetin sarigul turkiyenin en kotu hakemi her macta skoru etliyecek hatasi var

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet eğer müsait olabilirsen Giresun maçına gitmeni tavsiye ediyorum.Bursasporlu taraftar grupları ile görüştük anlaştık bizi destekleceyekler

En az stadda 15 bin Giresun'lu taraftar olması da bekleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maclarin biletleri nasil olucak acaba..

Bedava ise o gunler staddan cikmam...

Adana Demirspor'um İnşAllah çıkar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçlar ne zaman?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Maçlar ne zaman?

21 MAYIS 2007 PAZARTESİ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

saat .........
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    saat .........

Bursa Atatürk 16:00

Bursa Atatürk 19:00

İşi makaraya aldın ama neyse maçların altında ve üzerinde yazılarıda okumanı dilerim..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Vaay Aygün gel bir gün ananemlere dondurma yedirem sana
    Giresunu yensin.Ben dondurma yemesemde olur.Yok yiyim güzel olur Maraş dondurması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Torress senden özür dilerim ilk sayfaya bakmamışım
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Biletler ;

AÇIK-KAPALI 5 YTL...

Giresun'un maçı SALI 16:00 Bursa Atatürk Stadı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Mehmet eğer müsait olabilirsen Giresun maçına gitmeni tavsiye ediyorum.Bursasporlu taraftar grupları ile görüştük anlaştık bizi destekleceyekler

En az stadda 15 bin Giresun'lu taraftar olması da bekleniyor
    Kismet olursa artik Murat abi yarin okuldan sonra gidebilirim.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri