Maraton World Cup 2010
Şansal Büyüka : Öncelikle iyi akşamlar diliyorum sevgili izleyenler.Bugün yine birbirinden güzel,birbirinden nefes kesici maçlar oynandı.Hepsini yayın akışında göreceğiz ve sevgili Erman Toroğlu ile yorumlayacağız.İyi akşamlar Erman nasılsın ?
Erman Toroğlu : Sağolasın Şansal.Bugün gerçekten güzel maçlar oynandı TV'nin başından kalkamadık.
Şansal Büyüka : Hocam sen her Dünya Kupası'na giderdin hayırdır ?
Erman Toroğlu : Yok hocaaam.Gidecem de...tutturmuşlar bir sambacılar,tangocular nedir yaani...
Şansal Büyüka: Bende bilmiyorum hocam bizide soktular bu alafıranga işlere.Öhööö...Evet izleyenler bilindiği gibi Brezilya'nın başında Murat Özdemir,Arjantin'in başında da Gökay Kanmazalp var.
Şansal Büyüka : Erman ilk önce bu konuyu konuşalım bu 2 Türk isim için ne düşünüyorsun.Buralara gelmeleri mucize olmasa gerek.
Erman Toroğlu : Aynen hocam katılıyorum.Murat Özdemir Premier Lig'de başladı kariyerine pek tutunamadı ülkesinin yolunu tuttu.Ama iyi işler çıkardı.Gökay Kanmazalp'e gelince uzun süredir Everton'un başında ve çok başarılı 1-2 sezon da geçirdi.Bu 2 isimin de buralara gelmesi çok doğal.
Şansal Büyüka : Hocam Aygün Hoca hakkında ne düşünüyorsun o bu 2 menejer kadar başarılı olamadı pek avrupada ?
Erman Toroğlu : Hahah...Şansal hiç güleceğim yoktu.Adam tutturmuş bi Empoli sürekli oyuncularla tartışıyor.Böyle hocalara dünya üzerinde yer yok ! Zaten başarılı falan da olamaz bu şekilde.Eğer olsaydı onu da 2010 Dünya Kupası'nda bir ülkenin başında görürdük.
Şansal Büyüka : Doğru söylüyorsun hocam...
Şansal Büyüka : Evet hocam istersen izleyenleri fazla meraklandırmayalım.Günün ilk maçı olan Meksika-Brezilya maçına geçelim...Maçı da beraber izledik neler düşünüyorsun?
Erman Toroğlu : Şimdi hocam hep yücettik bu Meksikalıları herşey normal gidiyor derken Titanik'teki gibi bir buz dağına çarptılar.Dağın adı ''Brezilya''.Tabi bunda en büyük pay Murat Özdemir ve şansta.
Şansal Büyüka : Hocam bu dağ öyle bir dağdıki Meksika 1 ay kendine gelemez.
Erman Toroğlu : Meksikalılar Meksika dalgası yaparken tsunamiye yakalandılar,Hocaam.
Şansal Büyüka : Ama hocam açıkça söyleyeyim ben maçtan pek zevk almadım.Eski Brezilya değildi sanki ?
Erman Toroğlu : 2006 Dünya Kupası'ndaki faciadan arınmış bir Brezilya gördüm ben.Murat Özdemir takımı kendine getirmiş gibi duruyor sen ne diyorsun ?
Şansal Büyüka : Hocam işte burada sonuna kadar haklısın.Son dakikada da olsa kazandı Brezilya ?
Erman Toroğlu : Şansalcığım 90'da attılar bir de penaltıdan ama...O dakikaya kadar en az maç 10-0 olmalıydı.Çok beceriksizdi bu maçta Brezilya'nın forvetleri.
Şansal Büyüka : Her neyse hocam sonunda kazanan kazandı.Brezilya'yı ve Murat Özdemir'i tebrik ederiz ilk maçından galibiyetle ayrıldı...
Şansal Büyüka : Eveeeet..Geçiyoruz günün ikinci maçına Arabistan - Arjantin...
Şansal Büyüka : Şimdi hocam ben arapların yüzlerinde korkuluk görmüş bir öcü ifadesi gördüm.Kalelerinde gol görmekten başları döndü.Gökay Kanmazalp hep oturuyordu hiç ayağa kalktığını görmedim.
Erman Toroğlu : Valla hocam ben anlamadım kaç kez santra yaptı Araplar acaba ???
Şansal Büyüka : Uğur kulağıma fısıldıyor toplaaam 6 kere santra yapmışlar hocam.
Erman Toroğlu : Hocam kalemi doğru seçip doğru kullanman lazım.Messi doğru kalemdi.Zaten araplar 5 li defans yaptılar ama 5 li defansla 5 tane gol gördüler.
Erman Toroğlu : Şimdi hocam maç hakkında bir kaç cümle söyleyecek olursak Tangocular güzel dizildiler.Araplar fark yememeye oynadılar ama nafile.
Şansal Büyüka : Hocam sizdemi girdiniz alafıranga işlere , Tango filan.
Erman Toroğlu : Ne yapalım hocam buralarda olupta girmemek olur mu bu işlere biz de paramızı kazanacağız ama değil mi?
Şansal Büyüka : Şaka bir yana hocam inanılmaz zevk veren bir futbol ortaya koyuyor Arjantin.Özellikle ben Messi'yi ve Maxi Rodriguez'i çok beğendim sen ne diyorsun bu 2 oyuncu için ?
Erman Toroğlu : Messi zaten kendini kanıtlamış bir isim.Maxi Rodriquez ise At.Madrid'te baya bi sakat kalmıştı ama Gökay Kanmazalp iyi toparlamış gibi gördüm ben.
Şansal Büyüka : Çok doğru söylüyorsun gerçekten zevkli bir Dünya Kupası olacağa benziyor,daha ilk maçlardan kendini belli etti.
Erman Toroğlu : Aman hocam nazar değmesin adam gibi bir futbol izleyelim...
Şansal Büyüka : O zaman daha fazla konuşmayalım.Arkadaşlarım beni uyarıyor zamanımız doldu.Herkes iyi akşamlar diliyorum.
![]()