Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
Fifa'ya gitmek Türkiye'nin rezalatini Dünya'ya yaymak demektir. Eğer böyle bir girişimde bulunulursa Türkiye ilerdeki 10 yıl boyunca hiç bir kupaya evsahipliği yapamaz.

Bu olaylar utanç verici ama bunları bana göre destekleyen yönetimdir. Yönetimin alkışlamayın yuhlayın gibi konuşma tavırları bu duruma getirdi. Fanatizm bırakıp biraz sağ duyulu yaklaşsaydık bu durumlar olmazdı.
"fifaya gitmek rezaleti dünyaya yaymak demektir"
kurduğun cümleye bak ve bende sana isvicre maçlarını hatırlatayım en yakın tarihten herkes unuttu bizim saraçoğlunda neler yaptığımız değilmi rtl ve canal+
dün akşam gs-fb maçının sadece tribün olaylarından oluşan bir görüntüyü haber kuşağında yayınladı

tabi aslında avrupa ve dünya halkları türk taraftarını melek olarak görüyodu ama biz fifaya gidip(gidersek) gerçek yüzümüzü ortaya çıkardık bence sen foruma yazmadan önce bir kağıda yaz düşüncelerini sonra onları iki gün falan oku mantığını sorgula ardından foruma yaz sağ duyulu olmaktan bahsedipde fifaya gitmeyin yoksa türkiyeye 10 yıl büyük turnuva veya kupa finali vermezler demek nasıl bir mantığın ürünü ben onu merak ediyorum lütfen önce bugüne kadar türk taraftarların türkiye stadlarında neler yaptıklarını bir aklımıza getirelim sonra kendimizi savunma ihtiyacı duyarsak savunalım