evet arkadaşlar ya çok sıkıldım gs fb bjk falan almaktan tsl de 4 büyükler harici tavsiye edebileceğiniz iyi bir takım varsa önerilerinizi bekliyorum avrupad a başarılı olabileceğim bişey...
evet arkadaşlar ya çok sıkıldım gs fb bjk falan almaktan tsl de 4 büyükler harici tavsiye edebileceğiniz iyi bir takım varsa önerilerinizi bekliyorum avrupad a başarılı olabileceğim bişey...
Gençlerbirliği...Kayserispor...Manisaspor...
manisa iyi
ayrica keyseriylede basari yakalayabilirsin
Manisaspor ,kayseri
Dört büyükler dışında
Kayserispor(ilk tercihim)
V.Manisaspor
Bursaspor
Gençlerbirliği
Bursaspor Bursaspor Bursaspor
sakaryasporu al bir sürü yıldızı var hemde süper ligde banko ilk 7 ye girersin ilk sezon 2.sezon uefa 3.sezon şampiyonluğu kovala
süper yıldızlar
martinez
cangele(dehşet)
musa aydin
clayton
marcel m'bayo
okan yilmaz
murat erdoğan
ergün teber(kiralık)
bu oyuncular harika 3 takviyeyle az parayla çok ii bir takım kurabilirsin
bence
Martinez(GK)
Ergün Teber(DL)
Erdinç Yavuz(DC)
Ugo İhemelu(amerikalı çok uygun bir fiyata alırsın 100 milyar falan 2 sezon sonra 4 trilyon olur)
Musa Aydin(DR)
Clayton(ML)
Murat Erdoğan(MLC)
Eisner Loboa(süper bir genç 17 yaşında bu yaşta 11 e koy özellikleri şimdiden çok ii ve geleckte çok daha süper olacak)
Marcel M'Bayo(MR)
Okan Yilmaz(ST)
Franco Cangele(ST)
Forvet hattın çok ama çok güçlü
kocaeli bi süper lige çıksa da onla oynasak cm 01 02 de acayip zevkliydi kocaeli
bence manisa holosko meduna zelenka selçuk inan kanatlara adam bulabilrisen süper takım olur.sakarya ve kayseri de düşünülebilir
ben denizliyle ilk sezon 6. 2. sezon 3. oldum.ertesi sezon uefada 2. turda gruplardan çıktım.3. turda milana elendim
Ben sana beşinci büyüğü öneririm... Kayserispor!...![]()
kayseri----->manisa----->bursa sırayla öneririm![]()
I'm back...
ben sana önerim Eskiehirspor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bursa
Kayseri
Manisa
kayseri,sivasspor,gençlerbirliği,
denizlispor
Sabit başlıklar var.Kayserispor .
k.erciyessss
dene ve gor
Birleştirdim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bu konu kapanır![]()