herkez gibi bende çok uğraştım. Ve böyle bir taktik çıktı sonunda fazla iddalı değilim ama ben 16-0 lık sonuç aldım bu taktikle şampiyonlar ligi finalinide 6-0 aldım. genelde hep başarı ve şampiyonlukla sonuçlandı. yeni şeyler denemeyi sevenlere öneririm belki sizde üzerinde oynamalar yapara k dahada güzelleştirirsiniz. benim yaşadığım sorunlar hep antrenmandanonu inceliyorum şimdi siteden kendi yaptığımda energileri düşüyor ..... kolay gelsin
TAKTİK
http://rapidshare.com/files/32425914..._Tem_2023_.rar
SCREENSHOT
berabere kaldım yada yenildim maçlar genelde alt yapı ile çıktığım maçlar . çünki antrenmanda sorun var çözemedim yogun geçen haftaları takım kaldıramıyor hafta içi maç oldugu zaman alt yapı ile çıkıorum maçlara
16-0 lık maç
ya kusura bakmayın benim oyunun ayarları düşükte ram fazla olmadı için datayı çok duşuk tuttum 2 sezon öncesini maçları göremiyorum formuda yeni ziyaret etiiğim için sade sonuçları gösteriyorum şu an valensiyada hocayım bu arada
forumda emeği geçenlere çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular hepinize iyi eylenceler

onu inceliyorum şimdi siteden kendi yaptığımda energileri düşüyor ..... kolay gelsin

Alıntılı Yanıtla