Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
İşte bizimde sayfalardır anlatmak istediğimiz buydu, konu Galatasaray olunca yorumlar çok değişti nedense.. En fazla 4 maç ceza almalıyız, standartlara göre..
Acaba böyle bir olay daha önce hangi stadımızda yaşandı. Tümer Metin'in olduğu yere aynı anda; Tenis Topu, Taş, 3-4 Adet Bardak Su ve Koltuk Parçası hangi stadda atıldı? Tuncay top ile korner mücadelesine giderken üstüne pet şişe gelerek topu kontrolü zorlaştı topu kaybetti daha önce hangi stadda oldu? Daha öne Türkiye'de hangi derbi yarıda kesilip bu kadar uzatıldı?

Daha önce yaşanan bir ses bombası iki su'ya 2 maç ceza veriliyorsa buna 10 maç bile az. O koltuk veya taş futbolcunun kafasına gelse hesabını kim verecek? O anda ölür gider. Ama o klup kapatılsa bile futbolcunun canın geri gelmez. Bu olay daha öncelere çukura düşüp kaybettiğimiz Dilara adlı kızın olayına benziyor. Kız ölünce milletin aklına gelir o çukuru kapatmak. Bana palavra anlatmayın yapılan güzelmiş gibide bahsetmeyin. Bu gün bunları hangi klup yaparsa yapsın bence puan silinme cezası verilmeli.

Quote Originally Posted by notformoney View Post
birincisi sen yazdıklarımdan ne çıkardın bilmiyorum da ben galatasaray için söyledin demedim! ki söylemiş olsan da farketmez her şey ortada ama sen şunu söylüyorsun galiba "aman bu görüntüler fifa ya yada uefaya gitmesin sonra ne türkiyede herhangi bir turnıva düzenlenir nede avrupada saygınlığımız kalır."
tamam da o zaman senin dediğin şey şu oluyo bizler ikiyüzlü insanlarız kendi içimide birbirimizi yesekde öldürsekde önemli değil yeter ki fifa yada uefa bizim gerçek yüzümü görmesin

ikincisi bundan çok daha pis maçlar izledim göztepe maçları genelde bu alanda kafaya oynar sorun bu değil sorun bizim kendimizi değiştirmemiz ama anlaşılan sen bazı kalıplara sıkı sıkı tutunmuşsun

üçüncüsü fifa herhangi bir ülkenin futbol stadlarında olan olaylarla ilgilenmez çünkü onun sorumluluk alanına girmez uefa ise özerk futbol federasyonlarının olduğu ülkelere ceza uygulamalarını federasyonlara bırakır.
görüntüleri izledikleri takdirde de sadece iğrenirler muhtemelen
UEFA tabikide ceza vermez. Veremez ama bu görüntüler bize Avrupa Organizasyon'u düzenlemek istersek pahalıya patlayabilir.