Anket Sonuçlarını Görüntüle: Monaco Grand Prix'ini kim kazanır?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Lewis Hamilton

3 20.00%
  • Fernando Alonso

2 13.33%
  • Felipe Massa

3 20.00%
  • Kimi Raikkonen

7 46.67%
  • Diğer

0 0%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Formula 1 - Monaco Grand Prix

Default Formula 1 - Monaco Grand Prix

Formula 1'de sezonun dördüncü yarışı Monaco'da gerçekleşecek. Sıralama turlarının 26 Mayıs cumartesi günü saat 15:00'de gerçekleşeceği haftada büyük yarış 27 Mayıs pazar saat 15:00'de start alacak.

İlk dört yarış sonrası birinciliği 30 puan toplayan lewis Hamilton elinde bulundururken 28 puana sahip olan Fernando Alonso ikinci ve 27 puana sahip olan Felipe Massa ise üçüncü sırada bulunuyor. Takımlar klasmanında ise 58 puanla McLaren Mercedes birinci, 49 puanla Ferrari ikinci ve 23 puanla BMW Sauber üçüncü sırada yer alıyor.

Monaco'nun dar virajları sebebiyle geçişe müsait olmaması sıralama turlarının önemini bu haftaki yarışta ikiye katlıyor. Özellikle pit alanındaki geçişlerin ön plana çıkması beklenirken, Monaco pistinin kaçınılmazı olarak kazalar ve güvenlik aracı görüntülerini sıkça görmemiz olası.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşte beklediğim yarış Forza Kimi...

Artık duble bekliyoruz Ferrari'den...

İş sıralama turlarında bitecek büyük ölçüde. Kimi'yi bende favori görüyorum bu yarış için. Tabi bol kaza olacağıda aşikar, umarım Kimi içinde olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sıralama turları herzaman önemli olmuştur Monaco'da.Massa iyi dereceler yaptı sıralama turlarında bundan önce şimdide yaparsa hiç şaşırmam ancak yerini koruyamıyordu burada geçilmez sanırım ilk sırada olursa.

Umarım karambol kazalar olmaz ve Ferrariler karışmaz bu kazalara.Tünel çıkışı çok tehlikeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamilton 1. olur, yarışı yine kaçıracağım dershane yüzünden.. Döndüğümde tv ve sitelerde McLaren'in şovunun detaylarını okumak çok güzel olacak .. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Heryer kırmızı olacak Burak ancak döndüğünde Ferrari'nin dublesini gri hüzünü okursun.

Yeterki gerilerde kalmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yarış sonu görürüz yav.. Çok istiyorsan kırmızı olsun bir yarışlık, seni mi kırıcam.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende Kimi dedim ancak korkmuyorda değilim.Kimi hızlı gitmeyi seven bi isim çarpmasın duvarların birine çok dar bir yer.Gerçektende sıralama turları büyük bi ölçü olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

McLaren alacakta Alonso mu Hamilton'mu belli değil

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bende kararsız kaldım işte o konuda, Hamilton daha yakın gibi .. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ben kararlıyım Kimi. ama Massa'da yanıltırsa olur beni.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim favorim Massa, hatta bu sezonki favorim Massa. Sıralama turlarında liderliği alıp, yarışı da önde bitirecektir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Benim favorim Massa, hatta bu sezonki favorim Massa. Sıralama turlarında liderliği alıp, yarışı da önde bitirecektir...
    Çok iddialı gördüm seni.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte be Serkan'da bizden. Bir Tifozi daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hepinizin McLaren karşıtı olsanız ne olur, ben tek başıma yeterim size.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşım ortamı germezmisin lütfen.

Monaca yarışları hep en fazla sabırsızlıkla beklediğim yarışlar olmuştur duvarlara dokunsan yarış dışı kalıyorsun süper oluyor yarışın sonuna kada tam konsantre gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tamam seni mi kırıcam, germiyorum..

Bende severim Monaco'yu, senin de dediğin gibi çok dikkat gerekiyor.. Bu da sadece McLaren pilotlarında var.. (: Kimi kesin yarış dışı kalır.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kimi yarış dışı kalırsa Massa var oda olmadı Schumi'yi getiririz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Massa kazanıcak gibi geLiyor bana.Tam onun stiLine uygun bir pist.HamiLton ise bence bu yarışta iLk üç`e dahi giremez diyorum.Ferrari show yapar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Raikkonen kazanır umarım... MaRkalarda ForZa McLaRen_MeRceDeS...

Ferrari´den duble bekliyorum

1.Kimi Raikkonen
    2.Massa
    3.Hamilton
    4.Alonso

=)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Massa daha avantajLı,Raikkonen gibi dikkatini topLamakta zorLuk çeken bir piLot için zor bir yarış oLucak.Aynı şekiLde de hamiLton içinde kendisini gösterebiLecek bir pist değiL.Kanımca Massa ve aLonso çekişecek.Tabi gönüL kırmızıLArın kazanmasından yana

raikkonen in kendini gösterme zamanı geldi artık.yarışı kazansın da liderliğe yükselsin.monaco çok zorlu bir pist.sıralamalarda alınan değerler çok önemli.birbirini geçmenin neredeyse imkansız olduğu bir yer.hamilton burada da başarılı olursa diyecek bişey yok artık.ama başarılı olamaz bence çünkü kaldıramaz bu pisti daha çok genç.kaza yaparsa hiç şaşırmam

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hamilton genç olabilir ama tecrübesiz olmadığı kesin GP2 şampiyonu o yüzden bene başarılı bir yarış çıkaracak Hamilton yine podyum yaparsa süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben Massa'nın geçen seneki performansından dolayı tabikide Schumi'nin bırakmasından dolayı zevksiz geçiceğini düşünüyodum.Ancak öyle olmadı.Massa müthiş başladı.Hamilton iyi ayak uydurdu.Alonso ve Kimi her zaman ki gibi güzel bir sezon bizi bekliyor.

fernando alonso yada kimi raikkonen alır...monaco grand prix si tecrübe istiyen bir pist...hamilton yada massa nın bu yarışı birinçi bitirmelerine ihtimal vermiyorum...

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Massa müthiş başladı.Hamilton iyi ayak uydurdu.Alonso ve Kimi her zaman ki gibi güzel bir sezon bizi bekliyor.
    Uzun zamandır bu kadar çok şampiyonluk adayı olmamıştı. Daha ilk altı yarışta şampiyonun ilan edildiği sezonlar geçirdik. Uzun soluklu bir mücadele olacak bu yıl.

Ferrari taraftarı olmama rağmen Lewis Hamilton'ın başarısını sürdürmesini çok istiyorum. Umarım her sezon bir Hamilton katılır Formula 1 organizasyonuna. Massa'daki çıkışta gerçekten inanılmaz, sezon öncesi sıkı çalışmış olmalı.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Hamilton genç olabilir ama tecrübesiz olmadığı kesin GP2 şampiyonu o yüzden bene başarılı bir yarış çıkaracak Hamilton yine podyum yaparsa süper olur
    ama gp2 ile f1 farklı platformlar.f1 de birçok tecrübeli pilot varken gp2 de f1 e nazaran daha az tecrübeli pilot var

bence kimi kazanır massa monaco da rezalet sürüyo aracı eğer burda 1. olursa artık tam olmuş denilebilir hamiltonda süpriz olabilir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by F.C.KİNG View Post
    bence kimi kazanır massa monaco da rezalet sürüyo aracı eğer burda 1. olursa artık tam olmuş denilebilir hamiltonda süpriz olabilir
    Geçen sezonLarda ki Massa iLe şimdi ki massa arasında çok fark var.Kendisini çok geLiştirdi.Bence bu yıL dünya şampiyonu oLucak.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri