Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Bir kariyerinizde kaç takımdan teklif aldınız?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

St. Etienne, FC Groningen, AZ, Manchester City, Kanada...

en fazla üç keredir herhalde

Türkiye ve İsveç teklif yaptı... Türkiye'yi kabul ettim, durum kötü gidiyordu ve bıraktım. Bırakan ben olmama rağmen teklif getirdiler yine Kabul etmedim sonra İsveç'ten geldi, onu da reddettim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önce Sakarya ile başlamıştım,belli bi zaman sonra Galatasaray'a geçtim ardından başarı gelmeyince kovuldum,ama hep dandik takımlar teklif yaptı kabul etmedim en sonunda chievo teklif yaptı geçtim oraya,ordan lazio ya geçtim ve lazio yu avrupaya kadar götürdüm baya başarı gelmişti,ordan newcastle a atladım ve müthiş takım kurdum o takımla ligi 2.bitirebildim,yaklaşık 6 sene geçti başlayalı artık baymıştı oyun

Default teklif neden yok

arkadaşlar gs nin başındayım,uefayı 2 kere aldım,her sene şampiyonum,kupa bırakmıyorum rakiplere fakat hiç bir kulüp bana teklif yapmıyor!!!!!NEDENN bana teklif yapmıyorlar,YARDIMCI OLURMUSUNUZ???????LÜTFEN YARDIM EDİN

6. Default

ben hiç almadım çünkü ben 1-2 seneden sonra sıkılıyom bide ben sadece türkiye ligini seçiom çünkü diyerlerinide seçince oyun çok yavaşlıyo çözümü var mı nolur yardım edin

2012 ye kadar geldim ve 6 teklif aldım isimleri hatırlayuamıyorum.şimdi yeni oyunumda ise 2 teklif aldım biri sevilla biride man .utd hemen man.utd ye gittim tabi

Fm 06 oynarken Galatasaray kariyerimde Brezilya,Fransa,Almanya,Ingiltere,Arjantin,Türkiye ,Real Madrid,Manu,München gibi takimlardan teklifler almistim.Zaten sampiyonalardan sonra Milli takimlar hocalariyla yollarini ayiriyorlardi.Ben de Galatasaray ile cok basarili oldugumdan,bana teklifler geliyordu dogal olarak

bana hiçbi takım teklif yapadı heralde cok basarısızm.. beenmiolar

Nesil
    2003

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri